Nagrađeni kampovi u Hrvatskoj u 2022. godini

Različiti kampovi svojim sadržajima privlače i različite grupe posjetitelja. Svaki kamp u Hrvatskoj pruža neku svoju posebnost i uslugu koja ga čini upravo idealnim izborom za njegove posjetitelje. No, postoje i kampovi koji se posebno ističu od ostalih i ispunjavaju određene kriterije vrijedne priznanja. Saznajte koji su kampovi iz AdriaCamps ponude osvojili neke od najcjenjenijih kamping nagrada u Europi.

Croatia’s Best Campsites

Kamping udruženje Hrvatske (KUH) ocjenjuje i nagrađuje kampove koji se ističu određenim karakteristikama. Kriteriji odabira jasno su definirani – kampovi moraju ispunjavati minimalne tehničke uvjete za 4* te nuditi visoku kvalitetu sanitarnih čvorova, smještajnih jedinica, restorana, barova i shopping ponude te sportskih sadržaja, zabave i animacije, Sljedeći kriteriji ocjenjuju se od 1 (najniže) do 5 (najviše): sanitarni čvorovi, smještajne jedinice, restorani, barovi i shopping te sport, zabava i animacija.

ADAC Superplatz

Cijenjena ADAC Superplatz nagrada i ove godine dodjeljuje priznanje po sljedećim kriterijima: opremljenost sanitarnih čvorova, površina i opremljenost pojedinih parcela kao i cjelokupnog kampa. Trgovačka i gastronomska ponuda ocjenjuje se kao i zabavni sadržaji te kupališta i plaže. Hrvatska se i ove godine nalazi na trećem mjestu po broju nagrađivanih kampova, nakon Francuske i Italije te broji 22 nagrađena kampa. Ove godine popisu su pridodani Ježevac Premium Camping Resort, kamp Arena Grand Kažela, San Servolo Wellness Camping te kamp Mon Perin, iz AdriaCamps ponude.

Naj kamp Adria

Već 12. godinu zaredom portal Avtokampi.si pripremio  je izbor “Naj kamp Adria” u kojem ljubitelji kampiranja tijekom sezone glasaju za najbolje kampove, mobilne kućice, glamping resorte i stajališta za kampere u Sloveniji i Hrvatskoj. Ove godine nekoliko je dobitnika iz AdriaCamps ponude. Bitno je naglasiti kako je kamp Straško apsolutni pobjednik kao kamp koji je dobio najveći broj glasova među svim kampovima, a Aminess Atea Camping Resort proglašen je kampom s najboljim mobilnim kućicama.

ACSI Awards

Novitet ove je godine nagrada ACSI Award koja se dodjeljuje kampovima u 8 kategorija: najbolji kamp za djecu, kamp s najboljim bazenom, najbolji sportski kamp, kamp s najboljim parcelama, najbolji dog-friendly kamp, kamp s najboljom lokacijom, kamp s najboljim restoranom te kamp s najboljim sanitarnim čvorovima. Glasati možete do 15. siječnja 2023. Moguće je odabrati samo jednu kategoriju po kampu, nije moguće glasati za isti kamp više puta.

 

Broj nagrađenih kampova u Hrvatskoj svake godine raste, AdriaCamps s ponosom većinu tih kampova ima u svojoj ponudi. Neka se imena kampova ponavljaju više od ostalih, potvrđujući time svoj status i vrhunsku kvalitetu kojom se izdvajaju iz konkurencije.

Ako želite boraviti u jednom od nagrađenih kampova, kontaktirajte nas za personaliziranu ponudu.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.