Kamp Stobreč Split****

U neposrednoj blizini Dioklecijanovog Splita, na ušću rijeke Žrnovnice smjestio se kamp Stobreč Split. Doživite sklad prirode i zabave tijekom cijele godine – posjetite kamp Stobreč Split i u proljeće ili jesen!

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 1200
  • Površina: 5ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: Cjelogodišnji kamp
  • Parcele: 246
  • Mobilne kućice: 49
  • Wifi Gratis

Kada želite boraviti u kampu Kamp Stobreč Split?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Na površini od 5 ha prostire se 246 parcela. Zahvaljujući moru koje okružuje kamp Stobreč Split, na većini parcela možete uživati u šumu njegovih valova. Sve su parcele opremljene priključkom električne energije, vode i odvodnje. Tri sanitarna čvora prilagođena su djeci, osobama s invaliditetom, ali i vašim kućnim ljubimcima. Za drugačiji doživljaj kampiranja odaberite mobilne kućice Comfort i uživajte u slobodi prirode. Sve su mobilne kućice klimatizirane, raspolažu velikim dnevnim boravkom i opremljenom kuhinjom. Velika posebnost mobilnih kućica kampa Stobreč Split su i mobilne kućice za osobe s invaliditetom. Smještena uz more, ima prilagođen prilaz terasi, prostrane sobe, prilagođenu kupaonicu i dnevni boravak.

RESTORANI I BAROVI

Uživajte u pogledu na otoke Brač i Šoltu, ali i u dalmatinskim specijalitetima u restoranu Horus. Opustite se u ljetnoj večeri ili si priuštite popodnevno osvježenje od morskih aktivnosti u barovima kampa Stobreč Split.

PLAŽE I BAZENI

Okružen s dvije šljunčane plaže, kamp Stobreč Split je kamp u kojem ćete moći uživati u ljepoti prirodnih plaža i mnoštvu vodene zabave. Okušajte se u skokovima u more sa impozantnih skakaonica. Vodena zabava u kampu Stobreč Split od 2017. godine se diže na novu razinu! Moći ćete ju pronaći na novom bazenskom kompleksu koji se sastoji od tri nova bazena.

  • NOVO OD 2018: Novi Wellness&Spa kompleks

AKTIVNOSTI

Uživajte u omiljenoj aktivnosti i sportu. U kampu Stobreč Split sigurno ćete pronaći najdražu: aquaaerobic, škola plivanja za djecu, odbojka na pijesku i zumba samo su neke od njih. Golf je savršena ljetna zabava. Prepustite mini golf djeci, a vi se prebacite na onaj pravi. Nedaleko kampa možete vježbati svoj golf udarac ili naučiti novu vještinu.

Prikaži više