Mali kampovi

Preferirate li intimniju atmosferu kampiranja gdje su netaknuti krajolik i povezivanje s prirodom u prvom planu, mali kampovi će vam pružiti autentično iskustvo koje tražite.

Mali kampovi često su smješteni u skrovitim kutcima prirode, daleko od gužve i žamora. Uz kapacitet koji ne prelazi 200 gostiju njeguju mirnu atmosferu, dodir s prirodom i osjećaj privatnosti. Imaju manji broj sadržaja u usporedbi s velikim kampovima, no zato su često smješteni na iznimno atraktivnim lokacijama usred netaknutog krajolika te su bolje uklopljeni u lokalnu kulturu.

Prekrasne parcele okružene drvećem, mobilne kućice i glamping šatori koji izviru iz borovih šuma pružit će vam vlastiti kutak raja. Istražite okolne ljepote biciklističkim stazama, osvježite se u bazenu i predahnite uz omiljenu knjigu na pješčanoj plaži. Doživite harmoniju s okolinom, osjetite toplinu zajednice i prepustite se čarima bajkovitog krajolika – u malim kampovima svaki odmor postaje poseban.

    Prikaži više

Najtraženiji kampovi u Hrvatskoj

Najbolje ocijenjeni kampovi koje preporučaju naši gosti

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.