Kamp Valkanela***

Uz prekrasan pogled na Vrsar i njegove otočiće, kamp Valkanela nudi raznovrsna mjesta za kampiranje – od blagih padina u sjeni borova do zelenih livada, smještenih okolo mirnog zaljeva.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 6000
  • Površina: 55ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: IV - IX
  • Parcele: 1771
  • Mobilne kućice: 261
  • Wifi Gratis

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Prostrane parcele rasprostranjene su po cijelom kampu – od mjesta duboko u borovoj šumi, idealnih za postavljanje šatora, sve do mjesta toliko blizu mora da ćete ga moći namirisati iz vlastitog kreveta. Sanitarni čvorovi se protežu duž cijelog kampa i sadrže prostor za pranje suđa, perilice i sušilice rublja, obiteljske kupaonice za najam i tuševe za vaše kućne ljubimce. Dodatna udobnost i ležernost doma čeka vas u brojnim kategorijama mobilnih kućicaStandard, Premium, Deluxe i Family gdje ćete moći osjetiti istinski doživljaj kampa i prirodnog okruženja.

RESTORANI I BAROVI

Provodite li svoj odmor u ribarskom mjestu, neizostavno je probati ribu i školjke iz Limskog kanala. Grill restoran Smrikva, smješten na plaži kampa, iznenadit će vas vrhunskom jadranskom ribom u pratnji biranih istarskih vina. Imaju i take away! Ako ogladnite nakon bavljenja sportom, zastanite i osvježite se u barovima na plaži Cocktail bar i Fresh corner.

PLAŽE I BAZENI

Plažu odabirete sami, ovisno o danu. Nekada uživate u sunčanju na prirodnim kamenim zaravnima, gdje stijene lagano dodiruju more, dok drugim danima odmarate na šljunčanoj plaži dok se iznad vas prostire miris borova. Vodena zabava u kampu Valkanela od 2016. godine se diže na novu razinu! Moći ćete ju pronaći na novom bazenskom kompleksu koji se sastoji od tri bazena i novo uređenoj pješčanoj plaži!

AKTIVNOSTI

Uživajte u raznim aktivnostima kampa uz animaciju ili samostalno. Za cijeli dan pun smijeha odaberite vodeni park ili trampolin, a za rekreaciju odbojku na pijesku ili tenis. Naučite plesati uz animatore i otkrijte novi hobi u brojnim radionicama.

Pročitajte i novosti od 2016. godine u kampu Valkanela!

Prikaži više

Camping Valkanela

Camping.Info Ocjena

Logo camping.info Živi vodič za kampove!