60+ kampova s posebnom ponudom

 

Iskoristite posebnu ponudu kampova i uživajte u značajnim popustima za boravak u 2024. godini. Pronađite smještaj koji odgovara vašoj obitelji te ostvarite do 20% popusta na sljedeći boravak u jednom od kampova u Hrvatskoj i Italiji! Ljeto donosi sunce, opuštenu, bezbrižnu atmosferu i jedinstvena iskustva kampiranja po pristupačnim cijenama. Planirate li već svoj sljedeći kamping odmor? Svakako pogledajtu našu listu kampova s posebnim ponudama.

 

Rezervirajte prostrane parcele ili opremljene mobilne kućice za željene datume po nižim cijenama. Najpopularniji termini brzo se rasprodaju, stoga ne propustite - pregledajte naš popis kampova s ​​posebnim popustima u Hrvatskoj i Italiji i iskoristite sve pogodnosti ove ponude. Pregledajte naš popis posebnih ponuda kampova i uživajte u popustima na mobilne kućice, glamping smještaj te parcele u Hrvatskoj i Italiji.

 
  • Popusti su već uključeni u cijenu
  • Posebne ponude isključuju sve ostale ponude i vrijede isključivo za unaprijed napravljene rezervacije.
  • Mogućnost rezervacije bez kreditne kartice
  • Besplatno savjetovanje sa stručnjacima za hrvatske i talijanske kampove
  Prikaži više

Najtraženiji kampovi u Hrvatskoj

Najbolje ocijenjeni kampovi koje preporučaju naši gosti

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.