15+ cjelogodišnjih kampova

Samo zato što se ljeto završava, ne znači da morate čekati godinu dana do vašeg slijedećeg kampiranja - ali nemojte pomišljati na spremanje opreme za kampiranje. Cjelogodišni kampovi savršeni su za zimsko kampiranje, pa čak i ugodan boravak za vrijeme božićnih blagdana ili doček nove godine.

Bez obzira tražite li ugodan kamping bijeg u gluho zimsko doba ili ste pravi zaljubljenik u kampiranje koji želi produžiti sezonu kampiranja u jesen ili rano proljeće, ova ponuda kampova koja su otvorena tijekom cijele godine pravi su izbor za vas. Zimsko kampiranje pruža priliku za uživanje u skrivenim čudima prirode i upoznavanja odabrane destinacije u sasvim drugačijem okruženju. Tijekom hladnijih dana, bez gužve i stresa, u opuštenoj atmosferi možete otkriti bezbroj prirodnih ljepota i posjetiti kulturno-povijesne znamenitosti. Za razliku od klasičnig sezonskih odmora, uživat ćete u mirnim šetnjama o obilascima, bez ikakvih gužvi i žurbi po gradovima.

Donosimo vam listu kampova koji su otvoreni cijelu godinu. Odaberite jedan od predivnih kampova i rezervirajte savršeni vansezonski bijeg od svakodnevice.

Prikaži više

Najtraženiji kampovi u Hrvatskoj

Najbolje ocijenjeni kampovi koje preporučaju naši gosti

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.