Kako rezervirati?

AdriaCamps vam nudi mogućnost pretraživanja kampova i smještajnih jedinica unutar kampova po regijama i destinacijama u Hrvatskoj i Italiji. Kombinacijom željenih elemenata pretrage doći ćete do smještaja koji najviše odgovara vašim kriterijima i potrebama. Željeni smještaj možete rezervirati na nekoliko načina – online, telefonski i upitom preko online formulara ili e-maila.

1. Pretraga smještaja

Kako bi pronašli smještaj koji odgovara vašim potrebama i željama možete koristiti tražilicu na našoj AdriaCamps stranici. Bilo da unaprijed znate u kojem kampu želite boraviti ili jednostavno znate da želite boraviti u mobilnoj kućicu na Jadranu bez obzira na kamp, s našom tražilicom možete pronaći željeno. Klasičnu pretragu je moguće vršiti prema raspoloživosti, broju osoba, regiji/destinaciji, vrsti smještaja (parcela, mobilna kućica ili glamping šator). Unaprijedite svoje pretraživanje kroz naprednu pretragu odabirom dodatnih parametara koji predstavljaju uvjet vašeg boravka u kampu.

2. Izbor smještaja u kampu

Želeći olakšati odabir smještaja koji vam najviše odgovara prikupili smo, sortirali i stavili vama na raspolaganje veliki broj relevantnih informacija o kampu, njegovoj okolici i smještaju u kampu. Uz svaki kamp pronaći ćete osnovne informacije kampa, detaljan opis sadržaja kampa, smještajnih jedinica, sve popraćeno fotografijama. Uz sve smještajne jedinice (parcele, mobilne kućice i glamping šatore) nalaze se informacije o njihovim cijenama. Izaberite jedinicu gdje želite boraviti, te jednim klikom provjerite raspoloživost i ukupnu cijenu za željeni termin ili se obratite našem rezervacijskom centru.

3. Provjera raspoloživosti, izračun cijene i odabir načina rezervacije

Unosom datuma boravka i broja osoba sustav će provjeriti raspoloživost za sve kampove, a za smještajne jedinice u kampu koji ima implementiran online sustav za rezervacije moguće je provjeriti cijenu sa svim popustima i doplatama. Ako smještajnu jedinicu nije moguće rezervirati online, biti ćete usmjereni na slanje upita našim agentima u rezervacijskom centru koji će provjeriti raspoloživost s kampom i javiti vam se povratno s ponudom u što kraćem roku. Slanje upita agentu potrebno je isključivo iz razloga kada kamp nema implementiran online sustav za rezervaciju.

Smještajne jedinice kampa moguće je rezervirati na nekoliko načina:

  • online

Raspoloživost u kampu i cijenu možete provjeriti za sve kampove koji imaju implementiran online sustav za rezervacije. Ako vam sadržaj i lokacija kampa, cijena smještajnih jedinica i ostali uvjeti odgovaraju, rezervaciju je moguće nastaviti na našim stranicama preko online sustava za rezervaciju. Postupak je slijedeći:

– odaberite objekt i termin, te slijedite daljnje upute koje vam nudi sustav
– vaš dolazak garantirate važećom kreditnom karticom ili uplatom akontacije terećenjem važeće kreditne kartice (iznos se skida odmah prilikom rezervacije)
– prije izdavanja potvrde rezervacije sustav zahtjeva da potvrdite prihvaćanje općih uvjeta poslovanja
– rezervirajući kamp preko integriranog online sustava za rezervaciju prihvaćate uvjete rezervacije, plaćanja i otkazivanja koje je postavio sam kamp. U ovom slučaju, AdriaCamps je posrednik u rezervaciji i ne vrijedi njegova politika plaćanja i otkazivanja rezervacije
– sve rezervacije napravljene na ovaj način možete mijenjati i otkazati online, sve u skladu s politikom otkaza kampa
– prikazane cijene i uvjeti su potpuno identične cijenama i uvjetima na stranicama kampa

  • telefonski

Kampove koji se nalaze na AdriaCamps stranici možete rezervirati i telefonskim putem našeg rezervacijskog centra bez obzira da li kamp ima online sustav za rezervaciju ili nema. Nakon usmenog dogovora o uvjetima rezervacije i plaćanja, naš agent dostaviti će vam ponudu ili potvrdu rezervacije na e-mail. U ovom slučaju vrijedi AdriaCamps politika plaćanja i otkazivanja rezervacije.

  • upit

Obrazac upit za rezervaciju možete pronaći na našim stranicama. Popunjeni upit možete poslati direktno sa AdriaCamps stranice. Na osnovi vašeg postavljenog upita za određenom smještajnom jedinicom u kampu, provjeriti će se raspoloživost s kampom, nakon čega će vam biti poslana ponuda, način plaćanja i rok valjanosti ponude. Potvrdom ponude primiti ćete pismenu potvrdu rezervacije koja će sadržavati sve neophodne podatke o rezervaciji, kampu i smještaju. U ovom slučaju vrijedi AdriaCamps politika plaćanja i otkazivanja rezervacije.

5. Potvrda rezervacije

Ako rezervirate smještajne jedinice kampa putem online sustava za rezervaciju, na mail ćete dobiti automatsku potvrdu rezervacije od strane kampa s uvjetima i načinom plaćanja. S druge strane, ako rezervaciju izvršite telefonski ili mailom, dobiti ćete AdriaCamps potvrdu rezervacije sa svim popratnim informacijama. Rezervaciju možete platiti važećom kreditnom karticom ili bankovnom doznakom, sukladno uvjetima plaćanja.

Preostaje vam da zajedno sa potvrdom rezervacije, bez obzira da li je od strane kampa ili AdriaCamps agencije, na recepciji predate putne isprave i uživate u svom odmoru!