Kamp Kozarica****

Sve što vam treba za kampiranje – parcele uz more, obilje aktivnosti i sadržaja za sve uzraste pronaći ćete nedaleko Pakoštana. Odahnite u miru stoljetne borove šume i odaberite kamp Kozaricu za svoj odmor!

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 1528
  • Površina: 7,5ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: IV - X
  • Parcele: 266
  • Mobilne kućice: 89
  • Ocjena: 4.1 TrustYou

Kada želite boraviti u kampu Kamp Kozarica?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

U razdoblju od 22.05. - 11.09.2021 dolasci i odlasci su mogući isključivo subotom

SMJEŠTAJ

Iz dubine borove šume prema moru lagano se spuštaju različite kategorije parcela, njih čak 400. Sve parcele raspolažu priključkom električne energije i idealne su za kampiranje sa šatorom. Parcele smještene uz more, osim standardnog priključka električne energije raspolažu dodatno i priključkom vode i odvodnje. Uređeni po najvišim standardima, sanitarni čvorovi opremljeni su kupaonicama za osobe s invaliditetom, obiteljskim kupaonicama, kupaonicama za djecu i tuševima za kućne ljubimce. Večernje opuštanje na terasi uz more? Zašto ne! Odaberite za svoj odmor mobilne kućice kampa Kozarica i uživajte u lakoći uživanja u kampiranju. U tematskom selu Adria Village boraviti možete na drugačiji način – ovdje nema automobila, gužve, sve je podređeno vašem uživanju u moru i prirodi.

RESTORANI I BAROVI

Okusite Dalmaciju u restoranu Lucijana. Odaberite ovaj restoran za popodnevni obrok i predahnite od sunčanja. Brzi obrok i ljetno osvježenje pronaći ćete u baru na samoj obali mora.

PLAŽE I BAZENI

Tražite li mir i tišinu, opuštanje na osami pronaći ćete na suncem okupanim stijenama. Kampirate li s obitelji i djecom za vas je kao stvoren dječji bazen u kojem će se najmlađi družiti s vršnjacima, a vi opustiti na sunčalištu uz bazen.

AKTIVNOSTI

Aktivnosti je na pretek – i to za sve generacije! Zašto ne zaigrati vaterpolo ili se okušati u boćanju? Postoji li bolji način opuštanja od bavljenja sportom od wellnessa. Priuštite si masažu cijelog tijela ili se zavucite u tople saune i isključite od ostatka svijeta. Jer to je odmor, zar ne?

Prikaži više