Plaže u Hrvatskoj

Razvedena obala Hrvatske skriva mnoge modre uvale i plaže okupane čistim i bistrim morem. Potražite plažu za bijeg od dosade, plažu za bijeg od stresa ili mjesto za beskonačno uživanje!

Tražite bijelu uvalu opijenu mirisom mediteranskog bilja? Tražite plažu na kojoj možete uživati u ispijanju koktela i druženju s prijateljima? Tražite mjesto za gradnju pješčanih kula s najmlađima i morskim radostima u plićaku? Na hrvatskim plažama pronaći ćete sve što poželite.

Plaže Kvarnera | Adria Camps

Za cijelu obitelj


Provedite zabavan dan na plaži

Plitko more, kule u pijesku i dječji povici krase plaže koje smo odabrali. Posute sitnim šljunkom ili pijeskom kao stvorene su za dječju igru na suncu. Osim jednostavnog ulaza u more, na ovim plažama ćete pronaći dječja igrališta, ali i hlad za popodnevni odmor vaših mališana.

plaža Zlatni Rat, Brac | Adria Camps

Pješčane plaže


kao sa Kariba

Iako razvedena i bogata brojnim uvalama, Jadranska obala skriva tek nekoliko pravih pješčanih plaža. Bilo da se želite opustiti na suncu ili zaigrati vodene igre u plićaku, pješčane plaže Jadrana osvojiti će vas svojom posebnošću.

Party na plaži | Adria Camps

Zabava na plaži


za nezaboravan provod

Osim zvuka valova, na ovim plažama možete uživati i u zvucima glazbe te vodenim sportskim atrakcijama. Okušajte se u parasailingu, vožnji jet-ski-ja i banane ili tube s prijateljima. Odlučite li se ipak držati plićaka – napušite madrac, koktel u ruke i odmorite na moru.

pješćana plaža | Adria Camps

Divljina


samo priroda i vi

Posebnost Jadranske obale je niz malih skrovitih mjesta do kojih se može doći spuštanjem niz litice ili brodom – i vrijedi svakog truda. Netaknuta priroda, čisto azurno more i osamljenost krase plaže koje smo odabrali. Je li potrebno više za opuštanje uz more?

  • RT KAMENJAK, PULA
  • PLAŽA SV. IVAN, OTOK CRES
  • SAKARUN, DUGI OTOK
  • STINIVE, OTOK VIS
Čisto more Jadrana | Adria Camps

Naturističke plaže


svucite stres

Zaboravite na kupaći kostim i odjeću! Na naturističkim plažama možete u potpunosti uživati u sjedinjenju čovjeka s prirodom. Osim u naturističkim centrima, svoj mali naturistički kutak obale možete pronaći istražite li nepristupačne uvale Jadrana.

životinje na plaži | Adria Camps

Za kućne ljubimce


jer njihovom veselju neće biti kraja

Želite li na odmor povesti i svoj kućnog ljubimca? Na sljedećim plažama oni mogu slobodno uskočiti u more i uživati u morskom osvježenju. Ručnik i lopticu pod ruku i pogledajte izbor plaža za kućne ljubimce.