Istarski kampovi svojim gostima i u 2020. donose brojna poboljšanja i razne novitete. Moderne, vrhunski opremljene mobilne kućice smještene na izuzetnim lokacijama, bazenski kompleksi s bazenima i vodenim atrakcijama i unaprjeđenje svih sadržaja kampova neki su od noviteta kampova u Istri!

Pročitaj više

Koronavirus: Kako na iduće putovanje?

Obzirom na nastalu krizu svjetskih razmjera uzrokovanu koronavirusom, svjesni smo da novonastala situacija utječe na svakodnevne živote, ali i na vaše sljedeće putovanje. Kako na putovanje u 2020. ako ste rezervirali s AdriaCamps portalom?

Pročitaj više

Na 20 ha guste borove šume prostire se kamp Park Soline, idealan za odmor u prirodi, ali i blizini grada. Laganom šetnjom uz more možete stići do centra Biograda na Moru. Koje sve novitete sprema u 2020. saznajte u nastavku!

Pročitaj više

Neposredna blizina grada Trogira, renovirani bazen uz more i mnoštvo sadržaja osnovne su karaktieristike kampa Belvedere Vranjica. U 2020. vas dodatno očekuju nove mobilne kućice smještene u mirnom dijelu kampa!

Pročitaj više

Nekad poznat kao djelomično naturistički kamp, u 2020. postaje potpuno tekstilni kamp namjenjen obiteljskom odmoru uz more. Osim izmjene kategorije, u 2020. dobiva novo ime i postaje kamp s 4* - Arena Grand Kažela!

Pročitaj više

Iako površinom najveći kamp u Istri, kamp Park Umag nudi mirnu, prirodnu oazu svakom gostu. U 2020. godini gosti će kampa uz postojeći bazen moći uživati i u novom bazenskom kompleksu obogaćenim raznim sadržajima i atrakcijama!

Pročitaj više
1 2 3 4 12 13