Novosti o kampovima i kampingu

Pripremite se za sezonu kampiranja, upoznajte ljude koji dijele iste interese i povežite se sa kamping zajednicom.

Pročitaj više

AdriaCamps udružuje snage sa slovenskim kamping portalom Avtokampi.si - naši prijatelji postaju naši partneri. Pročitajte benefite koje ova suradnja donosi.

Pročitaj više

Uvođenje eura te ulazak Hrvatske u područje Schengena znatno će vam olakšati odmor i ulazak u zemlju. Pročitajte na koji način će […]

Pročitaj više

Broj nagrađenih kampova u Hrvatskoj svake godine raste, a AdriaCamps s ponosom većinu tih kampova sadrži u svojoj ponudi.

Pročitaj više

Donosimo vam preporuke odličnih mobilnih kućica koje su smještene na vrhunskim lokacijama, u top kampovima, s pristupačnim cijenama.

Pročitaj više

Kampovi u Italiji otvaraju svoja vrata u proljeće, početkom travnja. Točne datume donosimo u nastavku.

Pročitaj više

Većina kampova u Hrvatskoj otvara svoja vrata početkom travnja 2023. godine. Zatvaranje kampova planira se u listopadu, dok su poneki kampovi cjelogodišnji.

Pročitaj više

Mobilne kućice Deluxe Camping Villa s privatnim bazenom, mogu ugostiti do 6 osoba, a neke su smještene i u prvom redu do […]

Pročitaj više

Pelješki most svečano je otvoren u utorak, 26.07.2022., a nakon cjelodnevnih svečanosti kao prvi automobil je most prešao Rimac Nevera, najbrži električni […]

Pročitaj više

Dodatni sadržaji i konstantna poboljšanja opravdavaju status ovog nagrađivanog kampa. Polidor Family Camping Resort, smješten u zelenoj oazi naselja Funtana, kamp je […]

Pročitaj više

Ostanite u kontaktu

Novosti i savjeti naših kamping stručnjaka direktno u vaš inbox.

Hvala na prijavi na newsletter.

Hrvatski nacionalni parkovi prepuni kulturne, povijesne i prije svega prirodne baštine mogu upotpuniti klasičan godišnji odmor i doprinijeti novim uspomenama.

Pročitaj više

U pripremi su četiri nove vrste mobilnih kućica koje se svojim dizajnom savršeno uklapaju u okoliš ovog zelenog kampa.

Pročitaj više

Izaberite svoj kamp na pješčanoj plaži u Italiji i uronite u bezbrižno ljetovanje na talijanski način.

Pročitaj više
1 2 3 4 8 9

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.