Regija Kvarner u 2021. godini postaje bogatija za dva nova kampa - Kamp Terra Park SpiritoS i Kamp Terra Park Phalaris. Saznajte što vas novo očekuje u kampovima na Kvarneru

Pročitaj više

I u 2021. godini kampovi u Istri svojim posjetiteljima spremaju nova poboljšanja. Saznajte što vas dočekuje u istarskim kampovima!

Pročitaj više

S obzirom na trenutnu situaciju u Hrvatskoj, gosti iz većine zemalja mogu doći na svoj godišnji odmor u Hrvatsku bez ikakvih restrikcija. Kako bi ljudi mogli sigurno boraviti u kampovima, Hrvatski zavod za javno zdravstvo je 11. svibnja objavio Preporuke za rad kampova i marina tijekom epidemije bolesti COVID-19. Objavljene preporuke su namijenjene svim osobama koje borave na području kampa – od zaposlenih, pa do gostiju.

Pročitaj više

Većina kampova u Hrvatskoj već je otvorila prodaju za sljedeću godinu. Kako bi bili što bolje informirani, donosimo vam pregled aktualnih datuma otvaranja (i zatvaranja) kampova u Hrvatskoj.

Pročitaj više

Kampovi na Kvarneru svoje goste u 2020. godini dočekuju s još većim brojem novih modernih mobilnih kućica. Dodatne parcele, novi rekonstruirani sanitarni čvorovi i dodatni sadržaji omogućuju savršeni odmor i bezbrižno kampiranje na obali Kvarnera.

Pročitaj više

U 2020. godini kampovi u Dalmaciji donose razne novitete. Nove vrhunski opremljene mobilne kućice koje omogućuju dašak luksuza, novi kamp te mnoštvo drugih unapjeđenih sadržaja učinit će ljetovanje u Dalmaciji još boljim!

Pročitaj više
1 2 3 4 13 14