San Marino Camping Resort****

Okrunjen nadaleko poznatom ''Rajskom plažom'', kamp San Marino istaknuo se kao popularni obiteljski kamp obogaćen brojnim raznovrsnim smještajnim kapacitetima.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 3500
  • Površina: 15ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: IV - X
  • Parcele: 332
  • Mobilne kućice: 167
  • Wifi Gratis
  • Čistoća u kampu: 2.7/5
  • Ocjena: 4.3 TrustYou

Kada želite boraviti u kampu San Marino Camping Resort?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

U hladu topole, na poluotoku Lopru prostiru se parcele kampa San Marino, njih čak 323. Veličine od 80 do 100 m2, sve su opremljene priključkom električne energije, dok pojedine imaju priključak na vodu i odvodnju. Čak osam sanitarnih čvorova, opremljenih tuševima, umivaonicima i WC-ima, raspoređeno je po cijeloj površini kampa u blizini parcela i kamp mjesta. Uz osnovnu sanitarnu opremu, u sanitarnim čvorovima pronaći ćete i prostor za kupanje vaših kućnih ljubimaca, perilice i sušilice rublja koje se mogu koristiti uz nadoplatu. Za ljubitelje kampiranja i boravka u prirodi, koji istodobno traže udobnost smještaja visoke kategorije, mobilne kućice Lopar Garden Premium i Lopar Garden Premium Family kampa San Marino predstavljaju odličan izbor. Elegantne mobilne kućice mogu primiti do čak 8 gostiju osiguravajući pritom vrhunsku opremljenost i komfor. Uz klimatizacijski uređaj, mobilne kućice su opremljene satelitskom televizijom, mikrovalnom pećnicom i dvijema kupaonicama. Od 2018. godine u kampu San Marino nalazi se novo tematsko selo s mobilnim kućicama Loparo Garden Premium. Gosti Lopar Garden Villagea na raspolaganju će imati pješčanu plažu za obitelji, terasu s vrtnim namještajem, te osigurano vlastito parkirno mjesto.

PLAŽA

Odaberite li kamp San Marino za svoj slijedeći odmor, odabrali ste jednu od najljepših rapskih plaža. Pješčana plaža kampa prostite se duž cijele obale kampa i nudi mnoštvo sportskih i zabavnih sadržaja za sve uzraste. Poseban dio plaže namjenjen je za morske radosti vaših kućnih ljubimaca.

AKTIVNOSTI

Pridružite se zabavnim programima animacijskog tima kampa San Marino i okušajte se u sportskim turnirima, kreativnim radionicama i večernjim zabavama. Pješčana plaža kampa savršena je iskušavanje brojnih sportova na vodi – parasailing, kanuin, jet-ski i vožnja glisera samo su neki od njih. Nakon aktivnog boravka na plaži, opustite se u novoizgrađenom wellness centru kampa. Odaberite tretman za njegu lica s autohtonim proizvodima otoka, masažu koja uklanja osjećaj stresa ili obnovite energiju u spa zoni!

Pročitajte i novosti od 2018. godine u San Marino Camping Resortu!

Prikaži više