Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

1 najboljih kampova u regiji Gorenjska

Regija Gorenjska nudi različite kampove koji zadovoljavaju različite potrebe i stilove kampiranja, od obiteljskih kampova do kampova orijentiranih na prirodu.

Jedni od najpopularnijih kampova u Gorenjskoj su oni koji se nalaze na obali slikovitog Bledskog jezera. Ovi kampovi nude moderne i dobro opremljene sadržaje, uključujući prostrane parcele za šatore i kamp prikolice, kao i luksuzne mobilne kućice s prekrasnim pogledom na jezero. Kampovi također nude razne aktivnosti, poput vodenih sportova, biciklizma i planinarenja, pružajući posjetiteljima uzbudljivo i aktivno iskustvo kampiranja.

Kampovi u regiji Gorenjska u Sloveniji nude niz mogućnosti za ljubitelje kampiranja, od luksuznih mobilnih kućica do ekološki prihvatljivih glamping šatora i velikih parcela. Sa svojim zapanjujućim prirodnim okruženjem i raznim sadržajima i aktivnostima, ovi kampovi posjetiteljima ove prekrasne regije pružaju nezaboravno i ugodno iskustvo kampiranja.

Prikaži više
Odaberite datum dolaska i odlaska
Odaberite datume dolaska i odlaska
2 Odrasli, 0 djece
Odaberite broj gostiju

Odrasli Dob 18+

Djeca Dob 0-17

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci Svi ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca
Vidi mapu Filter
rezultata

Kamp Bled

Bled, Gorenjska (Slovenija)

Tent Parcele: 244 Mobilne kućice: 4 Glamping Glamping: 12
  • Kapacitet: 2500
  • Površina:
  • Tip: Tekstilni
  • Sezona: IV - X
  • Wifi Gratis
Učitavanje mape ...

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.