Marina Camping Resort****

Naizgled zabačen, kamp Marina je miran i opuštajući raj za ronioce u blizini Labina i Rapca. U ljetnoj idili možete uživati na prostranim parcelama, kao i modernim mobilnim kućicama, s čijih se terasa pruža jedinstven pogled na Kvarnerski zaljev.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 950
  • Površina: 5ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: III - X
  • Parcele: 252
  • Mobilne kućice: 59
  • Wifi Gratis
  • Ocjena: 4.6 TrustYou

Kada želite boraviti u kampu Marina Camping Resort?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Većina prostranih parcela kampa Marina smještena je uz samu obalu mora i opremljena priključkom na električnu energiju i vodu. One će vam pružiti jedinstven osjećaj kampiranja na Jadranu. Jedan dio parcela, začahuren u mediteransko zelenilo, osigurat će vam izvorno i istinsko kamping iskustvo. U moderno opremljenim sanitarnim čvorovima nalaze se perilice i sušilice rublja na kovanice te oprema za glačanje. Dom daleko od doma možete potražiti u mobilnim kućicama Premium Seaview kampa Marina. Udobne i suvremeno opremljene, uz natkrivenu drvenu terasu s ležaljkama i dodatno spremište za ronilačku opremu, idealno su mjesto za opuštanje nakon podvodne pustolovine.

RESTORANI I BAROVI

Kamp i njegova okolica obogaćeni su à la carte restoranima, pizzerijom i barom. Mjesta za roštiljanje savršena su za nedjeljno popodnevno druženje s najmilijima i za zabavu u moru.

PLAŽE I BAZENI

Osim što je nadaleko poznati raj za ronioce, kamp Marina od 2015. godine može se pohvaliti i bazenom za trening ronilaca, obnovljenim plažama i okolišem u kampu. Opustite se uz nevjerojatni pogled na more koji se pruža iz infinity bazena, dok se djeca zabavljaju u dječjem bazenu u neprosrednoj blizini dječjeg igrališta. Bijele šljunčane uvale okupane kristalno čistim morem savršene su za obiteljska popodnevna kupanja i igre u moru.

AKTIVNOSTI

Želite li naučiti roniti i uživati u podvodnim vizurama Jadrana? Na idealnom ste mjestu! Kamp Marina ponudit će vam školu ronjenja, probne zarone u bazenu, najam ronilačke opreme i izdavanje ronilačkih iskaznica. Opustite se uz masažu na plaži ili unajmite bicikl i zaputite se u zeleno zaleđe kampa i gradova Labin i Rabac.

Prikaži više