Opći uvjeti korištenja stranica društva Gaveia d.o.o.

Pristup stranicama društva Gaveia d.o.o. podložan je dolje navedenim uvjetima i pravilima. Svaka upotreba web stranica društva Gaveia d.o.o. nakon učitavanja stranice i provedbe rezervacije smještaja smatra se pristankom na slijedeće pravne uvjete.

Cjelokupan sadržaj objavljen na web stranici www.adriacamps.com isključivo je informativnog karaktera te se kao takav ne smije distribuirati ili neovlašteno koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pisanog odobrenja društva Gaveia d.o.o. ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu društvu Gaveia d.o.o. ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci, fotografije i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i srodnih prava te prava trećih osoba sukladno pozitivnim zakonskim propisima Republike Hrvatske.

Ovime prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnom za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ovih stranica. Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetnih stranica ili u vezi s njima.

Društvo Gaveia d.o.o. ne jamči da su materijali sadržani na ovim stranicama primjereni ili korisnički dostupni na određenim lokacijama, odnosno ne odgovara za pristup njima s teritorija država gdje je njihov sadržaj zakonom zabranjen. Smatrat će se da je pristup stranicama s navedenih lokacija poduzet samovoljno, uz odgovornost korisnika prema mjerodavnom pravu.

Informacije koje društvo Gaveia d.o.o. objavljuje na ovim stranicama smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihova unošenja. Društvo Gaveia d.o.o., međutim, upozorava da postoji mogućnost odstupanja od točnosti, istinitosti ili pouzdanosti bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim stranicama u trenutku kada im korisnik pristupa. Informacije dostupne na stranicama ne smiju se smatrati temeljem za donošenje važnih osobnih ili poslovnih odluka te ste suglasni da nećete društvo Gaveia d.o.o. smatrati odgovornim za moguće neostvarenje svojih očekivanja. Društvo Gaveia d.o.o. može u svako doba, bez prethodne najave ažurirati ili izmijeniti podatke na ovim stranicama. Društvo Gaveia d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Ova web stranica sadrži dokumente, podatke, informacije i veze do drugih web stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Društvo Gaveia d.o.o. nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim web stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na web stranicama kreiranim od strane trećih osoba. Društvo Gaveia d.o.o. će koristiti podatke vaše kreditne kartice isključivo za rezervaciju željenog smještaja. Isti će biti korišteni kao garancija dolaska, terećeni za akontaciju ili ukupan iznos od strane društva Gaveia d.o.o. ili vlasnika smještaja – kampa ili agencije. Podaci vaše kreditne kartice tretirat će se kao povjerljiva informacija i poslovna tajna. Sigurnost i privatnost podataka zaštićena je SSL tehnologijom.

Izjava o korištenju WSPay-a

Društvo Gaveia d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja. WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što potvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Molimo vas da vodite računa o tome da slanje privatnih poruka putem elektronske pošte na mreži može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih osoba ili pogrešnoj dostavi. Svaka poruka zaprimljena putem elektronske pošte smatrat će se nepovjerljivom te društvo Gaveia d.o.o. ne odgovara za sigurnost i privatnost takvih poruka, zadržavajući pritom pravo da ih reproducira, koristi, raspolaže i distribuira trećim osobama bez ograničenja. Nadalje, slobodno je koristiti ideje, nacrte, iskustvo ili druge oblike znanja sadržane u takvim porukama za bilo koju svrhu.

Zabranjena je reprodukcija, umnožavanje ili distribucija dizajna ili podloge stranica društva Gaveia d.o.o., pojedinačnih elemenata stranica, dizajna logotipa društva Gaveia d.o.o. u njezinu vlasništvu, bez izričitog pisanog odobrenja društva Gaveia d.o.o.. Osim u slučaju drukčijeg sporazuma, dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama smiju se koristiti samo za osobne potrebe, uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Društvo Gaveia d.o.o. priznaje i cijeni pravo korisnika na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje putem web stranice www.adriacamps.com prikupi. Društvo Gaveia d.o.o. prikuplja, obrađuje i čuva osobne podatke korisnika sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga (npr. smještaj, prijevoznik, osiguranje). Društvo Gaveia d.o.o. smatra da daljnje korištenje www.adriacamps.com predstavlja korisnikovo prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta. Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u elektroničkom obliku, te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove s osobnim podacima korisnika društvo Gaveia d.o.o. će koristiti samo u svrhu ispunjavanja zahtjeva korisnika.

REZERVACIJA

Pri rezervaciji smještaja, putovanja ili druge usluge društva Gaveia d.o.o. potrebni su osobni podaci nositelja rezervacije koji mora biti punoljetan (npr. ime, adresa, kontakt telefon i sl.) i podaci ostalih korisnika usluge (npr. ime, datum rođenja). Samo neophodni podaci za realizaciju usluge bit će dostupni isključivo partnerima u realizaciji smještaja. Podaci o plaćanju (npr. broj kreditne kartice, datum isteka) posebno su zaštićeni i bit će dostupni samo bankama, odnosno kartičarskim kućama radi autorizacije plaćanja.

KOLAČIĆI

Kolačići (engl. cookies) omogućavaju društvu Gaveia d.o.o. prikupljanje statističkih podataka o ponašanju korisnika na stranicama www.adriacamps.com (npr. na kojim dijelovima web stranice se korisnici zadržavaju najduže, a gdje najkraće), koji se Internet preglednik (npr. Internet Explorer, Opera, Safari, Google Chrome, Firefox) koristi i slično. Kolačići su mali skup podataka poslan s poslužitelja stranice www.adriacamps.com na računalo korisnika, a služi kao anonimni identifikator. Kolačići se također koriste za lakšu navigaciju kroz web stranice (npr. ne morate svaki put iznova unositi podatke za slanje upita). Kolačići se ne koriste s ciljem pristupa korisničkim podacima ili kako bi se pratile aktivnosti korisnika nakon napuštanja web stranica www.adriacamps.com.

Društvo Gaveia d.o.o. zadržava pravo korištenja kolačića na stranicama www.adriacamps.com, ali svaki korisnik može zabraniti primanje kolačića uređivanjem/promjenama postavki u svom Internet pregledniku.

POVEZNICE

www.adriacamps.com sadrži poveznice na druge web stranice (npr. Facebook, Instagram, zračne luke, vremenske prognoze). Sukladno tome društvo Gaveia d.o.o. upozorava i moli korisnike da uzmu u obzir kako društvo Gaveia d.o.o. ne može biti odgovorno za poštivanje privatnosti na spomenutim web strancima. Stoga društvo Gaveia d.o.o. korisnike potiče na čitanje Izjave o privatnosti svake web stranice kojoj pristupaju.

DIGITALNI MARKETING

Kontakt informacije, kao što su ime i e-mail adresa, su neophodne u slučaju kada korisnik želi koristiti usluge primanja promotivnih materijala od strane društva Gaveia d.o.o. Promotivni materijali podrazumijevaju informacije o uslugama i posebnim ponudama te novostima (engl. newsletter). Usluga se može onemogućiti u bilo kojem trenutku na način da se aktivira poveznica „Odjava“ na kraju e-maila ili slanjem zahtjeva za brisanjem s popisa za digitalni marketing na marketing@gaveia.com.

SIGURNOST

Društvo Gaveia d.o.o. poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti. Osobni podaci koji su društvu Gaveia d.o.o. ustupljeni prilikom registracije čuvat će se za vrijeme postojanja web stranice odnosno za vrijeme trajanja registracije korisnika. Svi podaci koji su društvu Gaveia d.o.o. ustupljeni prilikom registracije na web stranici, biti će uništeni najkasnije prilikom gašenja iste. Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane društva Gaveia d.o.o. odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na marketing@gaveia.com.

OBAVIJESTI O PROMJENAMA

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici web stranice s ciljem upoznavanja korisnika.

Gaveia d.o.o. za usluge i putnička agencija
Murvi 17, 52466 Novigrad
OIB: 30657775410
ID CODE: HR-B-52-13005225
reservations@adriacamps.com
+49 89 262 004 318
Verzija dokumenta: 1.1.
Datum zadnje izmjene: 17.11.2021.