Kamp BiVillage****

Idilično okruženje nasuprot Nacionalnog parka Brijuni dom je kampa BiVillage – kampa za jedinstven odmor u raznovrsnim kategorijama smještaja.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 4400
  • Površina: 48ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: IV - IX
  • Parcele: 1100
  • Mobilne kućice: 170

Kada želite boraviti u kampu Kamp BiVillage?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

SMJEŠTAJ

Upravo u kampu BiVillage možete pronaći smještaj skrojen po svojim potrebama. Široki raspon smještajnih jedinica uronjenih u miris borove šume može primiti 4.400 gostiju. U hladu borova raspoređeno je 1.100 parcela, od kojih svaka ima priključak električne energije i vode, mobilne kućice Supina i Supina Family opremljene klimatizacijom, pogodne za obitelji ili parove. Sanitarni čvorovi, ali i dodatne usluge kampa prilagođene su osobama s invaliditetom. Uz prethodnu predbilježbu, u kampu BiVillage možete unajmiti privatnu kupaonicu.

RESTORANI I BAROVI

Neposredno na plaži, uz riblje specijalitete, restoran Pineta Mare nudi jedinstven zalazak sunca. U restoranu Bi-Village svakodnevno možete pronaći mediteranske specijalitete, osmišljene za osobe koje pate od intolerancije na hranu. Ljeto je idealno vrijeme za roštilj. Prepustite se okusima restorana Grill & Co koji je uvijek dobar izbor za večeru ili lagani ljetni ručak. Složite svoj sladoled u domaćoj slastičarni i osvježite se u svako doba dana!

PLAŽA I BAZENI

Plaža kampa BiVillage svojim bijelim kamenčićima prikladna je za obitelji s djecom. Kupajte se, zabavite u morskim atrakcijama Water Slide i uživajte u pogledu na Brijune! U kampu postoji odvojena plaža sa oznakom BiDog beach, na kojoj se možete nesmetano kupati sa svojim ljubimcima. U kampu BiVillage možete uživati u doživljaju mora i prednostima bazena – na raspolaganju su vam tri slatkovodna bazena sa zonom za djecu i neplivače.

AKTIVNOSTI

Dnevni animacijski programi za djecu i odrasle obogatit će vaš odmor, a uživati možete i u brojnim sportskim aktivnostima, od teniskih turnira i nogometa do ronjenja i jedrenja na dasci. Zaplešite u ritmu salse ili sambe! U kampu BiVillage možete se priključiti školi plesa i naučiti jedan od izazovnih plesova! Sumrak u kampu BiVillage je poseban – uključite se u Spritz Summer Partyu i uživajte u osvježavajućim aperitivima, vrhunskoj glazbi i jedinstvenom ozračju s pogledom na Brijune!

Prikaži više