Kamp Njivice****

Šljunčane plaže, skrivene uvale, prirodne šetnice i gusta hrastova šuma glavno su obilježje kamp Njivice. Pronađite i vi svoj odmor u prirodi!

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 1998
  • Površina: 14ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: IV - XI
  • Parcele: 408
  • Mobilne kućice: 106
  • Wifi Gratis

Kada želite boraviti u kampu Kamp Njivice?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

SMJEŠTAJ

Izgrađene prema najviših standardima, parcele površine do 120 m2 rasprostranjene u hladovini hrastove šume opremljene su priključcima električne energije, vode i odvodnje. Uz njih, parcele raspolažu i WiFi priključkom. Odaberete li parcele uz more, uživati ćete sve pogodnosti blizine mora – pogled, miris i zvuk mora. Odlično pozicionirani unutar kampa, sanitarni čvorovi prilagođeni su osobama s invaliditetom. Zaboravite na pranje hrpe rublja nakon povratka s odmora – u kampu Njivice svim gostima na raspolaganju su perilice rublja. Osim na parcelama, odmor u samoj blizini mora moguć je odaberete li mobilne kućice kampa Njivice. Moderno uređene i suvremeno opremljene, pružiti će vam više od standardne ponude – WiFi, SAT TV, klimatizaciju, natkrivenu terasu s vrtnom garniturom za večernja opuštanja uz more.

RESTORANI I BAROVI

Na atraktivnoj lokaciji uz more pronaći ćete gourmet riznicu kampa Njivice. Otvorite ju i uživajte u delicijama pizzerije Bukaleta, lounge bara Cabana bar & more i Plava Terasa lounge. Bez obzira da li uživate u zabavi s prijateljima ili večerate s voljenom osobom, šum mora dodatno će začiniti večer. Tijekom vrućih ljetnih dana osvježenje potražite u moru, ali i lounge baru Jadran uz mnoštvo koktela i šarenih ljetnih napitaka.

PLAŽE

Atraktivna, šljunčano-stjenovita plaža proteže se cijelom dužinom kampa. Isključite se od ostatka svijeta i prepustite toplini sunčevih zraka na podestima za sunčanje. Želite li popodnevnu siestu u hladu, odmah iznad plaže počinje hrastova šuma koja je idealna za predah od kupanja.

AKTIVNOSTI

Tenis, stolni tenis, mini golf odaberite za obiteljska natjecanja. Vožnju kajakom ili pedalinama izaberite za iskušavanje adrenalina u sebi. Krenite put biciklističkih i pješačkih staza ili se okušajte u jahanju i ronjenju za upoznavanje s otokom Krkom. Najmlađi će sigurno odabrati igru sa svojim vršnjacima – animacija kampa će se za to pobrinuti i uvesti ih u kreativnu priču otoka.

Prikaži više