Kamp Aminess Park Mareda ****

U miru hrastove šume na 20 hektara prostire se kamp Aminess Park Mareda, kamp kategorije 4 zvjezdice, koji predstavlja idealno utočište za odmor oko 3000 gostiju. Nezaboravan odmor osiguran je na samo 4 kilometra od grada Novigrada, do kojega možete stići laganom šetnjom uz more.

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Prostirući se po površini cijelog kampa, lokaciju parcela možete odabrati prema svojim željama – u dubokoj hladovini hrasta, na zelenoj travnatoj površini ili uz obalu mora. Bez obzira na mjesto, sve parcele imaju nezaobilazan električni priključak, dok pojedine imaju priključak na vodu, SAT TV te neograničen pristup internetu. Na raspolaganju vam je i 5 modernih sanitarnih čvorova, uređenih u posebnom stilu te opremljenih perilicama i sušilicama rublja, tuševima, toaletima, ali i kuhinjama s perilicama posuđa. Uz ukupno 1000 parcela, u kampu postoji i mogućnost smještaja u mobilnim kućicama. Kamp Aminess Park Mareda boravak u mobilnim kućicama nudi kroz 5 tematskih sela: Amber Sea Luxury Village, Mediterranean Premium Village, Istrian Premium Village, Relax Premium Village, Miramí Family Village i Classic. Sve kućice krase prostrane terase, 2 spavaće sobe, potpuno opremljena kuhinja i klimatizacija. U ovim naseljima osigurano je parkirališno mjesto i bazen samo za goste naselja, a svako jutro iz udobnosti svoje kućice možete naručiti svježi kruh i peciva.

RESTORANI I BAROVI

U kampu Aminess Park Mareda možete kušati najbolje od Istre. Tijekom dugih ljetnih večeri pravi će užitak predstavljati kušanje izvornih istarskih delicija u restoranu Capa. Potpuno drugačije gourmet iskustvo doživjet ćete u a’la carte resortanu Loop koji se temelji na konceptu restoran–trgovina. Spojen s centralnom uređenom plažom kampa, lounge bar One Second mjesto je za lagani ljetni ručak uz more ili opuštanje uz koktel, dok će vas kafić MarBar na bazenu Holiday Home Resorta uvesti u istinsko mediteransko opuštanje.

  • NOVO U 2018: Novi a’la carte restoran Loop, novi lounge bar One Second i renoviran restoran Capa

Novosti 2018 - Kamp Aminess Park Mareda

PLAŽE I BAZENI

Bez obzira odaberete li za svoje dnevno opuštanje na suncu stjenoviti ili popločeni dio plaže kampa, iznad vas će se vijoriti jedna od istarskih Plavih zastava. Doživite pravi wellness užitak na novom plimnom kupalištu na plaži kampa ili na jednom od tri bazena u Holiday Home Villageu.

  • NOVO OD 2017: Nova plaža sa sunčalištem i nove vodene atrakcije u Miramí Family Village

AKTIVNOSTI

Upotpunite duge ljetne dane s raznim animacijskim programima za djecu i odrasle! U Mini i Teen Clubu djeca mogu sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, edukacijama i igrama, dok se odrasli mogu zabaviti uz vodeni aerobik na plimnom kupalištu, gdje se more stapa s bazenom punjenim slanom vodom. Na plaži kampa nalazi se sportski centar, gdje se možete priključiti brojnim sportskim natjecanjima ili, bez obzira na natjecanje, odigrati mini golf, stolni tenis ili odbojku na pijesku.