Kamp Park Umag****

Iako površinom najveći kamp u Istri, kamp Park Umag nudi mirnu, prirodnu oazu svakom gostu. Okružen bujnim zelenilom, poseban je po eko-parku s autohtonim istarskim biljkama, gdje možete ubrati bilje i začine za svoju večeru.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 8052
  • Površina: 101ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: IV - IX
  • Parcele: 2684
  • Mobilne kućice: 38
  • Wifi Gratis
  • Čistoća u kampu: 3.35/5
  • Ocjena: 4.3 TrustYou

Kada želite boraviti u kampu Kamp Park Umag?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

SMJEŠTAJ

Prostrane parcele kampa opremljene su standardiziranim priključcima, a veliku posebnost čini područje Premium camping, koje spaja vrhunsku udobnost s neslužbenosti i tako nudi slobodu odmora u kampu. Parcele Premium zone opremljene su bežičnim internetom, vlastitim tušem, roštiljem, sjenicom te su smještene odmah uz more. Sanitarni čvorovi kampa opremljeni su odjeljcima za bebe te prostorom za pranje posuđa i perilicama rublja. Ekološku osviještenost i očuvanje okoliša kamp Park Umag potvrdio je uvođenjem uređaja Camper Clean – ekološkog uređaja za pražnjenje i čišćenje kamperskih kazeta s kemijskim sadržajem. Uz 1900 kamperskih jedinica, kamp Park Umag nudi smještaj i u suvremeno opremljenim mobilnim kućicama Luxury Homes, Park Riviera, Oliva, Premium Relax i Superior Vista Mare koje uz bazenski kompleks, prostrane terase i potpuno opremljenu kuhinju stvaraju savršeno temelje za nezaboravan odmor.

RESTORANI I BAROVI

Bogatoj i raznolikoj gurmanskoj ponudi kampa teško ćete odoljeti. Brojni à la carte restorani, zalogajnice, pizzerije te chill out barovi stoje na raspolaganju samo vašem užitku! Nova ponuda kampa od 2015. godine je doručak u piceriji San Rocco svakim danom od 08:00 do 11:00 sati.

PLAŽE I BAZENI

Uživajte u morskim radostima na prirodnim plažama u suncu ili hladovini borova iznad kojih se vijori Plava Zastava, certifikat za uređenost i čistoću plaža. Na označenome dijelu plaže kampa dopušten je pristup i kupanje u moru i kućnim ljubimcima. Zabavite se s obitelji u vanjskom kompleksu bazena, od kojih je jedan, onaj s gusarskim brodom, osmišljen za najmlađe.

AKTIVNOSTI

Iskušajte se u sportu i zaigrajte odbojku na pijesku ili zaronite u Jadransko more s iskusnim roniocima. U kampu vam stoji na raspolaganju i Park & Ride – sustav za automatsko iznajmljivanje gradskih i e-bicikala. Unajmite bicikl i istražite grad Umag ili Novigrad! Ekološki osviješten kamp nudi vam botanički eko-park s autohtonim biljem i okusima Istre, raskošne bazene s vodopadima i gusarskim brodom te brojne dnevne i večernje aktivnosti. Savršen obiteljski odmor u prirodi možete obogatiti kreativnim aktivnostima za najmlađe, igrama u bazenu za malo starije, tematskim zabavama i ekipnim druženjima za tinejdžere. Animacijski tim kampa Park Umag pobrinut će se da gosti svih uzrasta što je više moguće uživaju u svom odmoru. Večeri provedite uz raznolik zabavni program namijenjen samo vama.

Prikaži više