Kamp Bluesun Paklenica****

Pod krošnjama guste borove šume prostire se kamp Bluesun Paklenica, kamp s 4* gdje ćete pronaći sve za savršen odmor – mobilne kućice uz more, obilje aktivnosti i šljunčanu plažu. Zbog blizine grada Starigrada, ali i Nacionalnog parka Paklenica, kamp Bluesun Paklenica idealan je odabir za sve aktivnog obiteljskog odmora.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 500
  • Površina: 2,5ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: III - X
  • Parcele: 110
  • Mobilne kućice: 70
  • Wifi Gratis
  • Ocjena: 4.3 TrustYou

Kada želite boraviti u kampu Kamp Bluesun Paklenica?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Rasprostranjene na površini od 2,5 ha cijelog kampa, lokaciju parcela možete odabrati sami – u dubokoj hladovini borova ili na samoj obali mora. Bez obzira gdje se nalazile, njih 110 raspolaže priključkom električne energije, dok pojedine uz struju raspolažu priključkom vode. Na dvije lokacije unutar kampa pronaći ćete suvremene i uređene sanitarne čvorove. Opremljeni su perilicama i sušilicima rublja, te su potpuno prilagođeni osobama s invaliditetom. Kamp Bluesun Paklenica boravak u mobilnim kućicama nudi u 4 tipa mobilnih kućica: Olib 2+2, Dalmacija 4+2, Dalmacija Plus 4+2 i Malta 6+2. Sve mobilne kućice su klimatizirane, opremljene s najmanje jednom spavaćom sobom, kupaonicom i kuhinjom te s natkrivenom terasom. Posebnost su mobilne kućice Dalmacija Plus, smještene svega nekoliko koraka od šljunčane plaže kampa – pogled na more je zagarantiran!

RESTORANI I BAROVI

Gdje god boravili, morate kušati tradicionalna jela spravljena na autohton način, tako i u kampu Bluesun Paklenica. Odaberite konobu Batela za svoju ljetnu večeru i kušajte domaće mesna i riblja jela.

PLAŽA I BAZENI

Obala kampa Bluesun Paklenica posebna je po šljunčanoj, potpuno prirodnoj plaži. Djelomično smještena u hladu i s blagim ulazom u more idealna je za obitelji s djecom, ali i sve koji se prvi put susreću s morem. Na samo 50 m od kampa Bluesun Paklenica na raspolaganju vam je besplatno korištenje vanjskih bazena – za odrasle i djecu.

AKTIVNOSTI

Ne odričite se omiljenog sporta ili rekreacije. Želite li sportski aktivan odmor – u kamp Bluesun Paklenica on je zagarantiran. Okušajte se u planinarenju i slobodnom penjanju u Nacionalnom parku Paklenica, raftingu na rijeci Zrmanji i brdskom biciklizmu na Velebitu.

Prikaži više