Kamp Amarin

Jedinstvena lokacija s pogledom na staru jezgru grada Rovinja izrodila je kamp Amarin, terasasto raspoređen među borovima i maslinama. Poznat kao sadržajan kamp, Amarin je idealan izbor za kampiranje s obitelji, ali i za sve zaljubljenike u aktivan odmor!

  • Kapacitet: 2102
  • Površina: 9ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: IV - IX
  • Parcele: 750
  • Apartmani: 459
  • Wifi Gratis
  • Čistoća u kampu: 3/5
  • Ocjena: 4.3 TrustYou

Kada želite boraviti u kampu Kamp Amarin?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

SMJEŠTAJ

Parkirajte svoj kamper na jednoj od 650 parcela raspoređenih unutar 9 hektara guste borove šume kojom se provlači izvorni miris Mediterana! Parcele raspolažu priključkom električne energije i dodatnim pogodnostima kako biste na svom odmoru uživali u svako doba dana. Sanitarni čvorovi u kampu prilagođeni su osobama s invaliditetom i opremljeni su perilicama i sušilicama rublja za bezbrižan odmor svih gostiju. U mirnom dijelu kampa se od 2020. godine nalaze dva nova tipa mobilnih kućica Standard i Family. Moderne i suvremeno uređene, ove su mobilne kućice idealan odabir za luksuzan povratak prirodi parova, grupe prijatelja i velikih obitelji. U zoni mobilnih kućica nalazit će se i dječje igralište i zona za roštiljanje.

RESTORANI I BAROVI

Uživajte u čaši terana ili malvazije i krenite u enološko-gastronomsko putovanje kroz Istru u jednom od brojnih à la carte restorana kampa – grill restoran Planika, pub Lumina i pizzerija Kandela samo su neki od njih. Romatično večernje ozračje uz koktel upotpunite i pogledom na grad Rovinj koji se pruža iz barova kampa Amarin.

PLAŽE I BAZENI

Odaberite plažu za sebe! U kampu Amarin možete pronaći pješčanu i šljunčanu plažu ukoliko imate djecu, a mir i tišinu na suncem okupanim stijenama. Poseban po tri vanjska bazena punjena morskom vodom, kamp Amarin savršen je odabir za pravi ljetni užitak.

AKTIVNOSTI

Bicikliranje, odbojka na pijesku, tenis, ronjenje ili masaža – izbor je na vama. U kampu je stvoren bogat program aktivnosti kako biste po želji ispunili svaki dan svog odmora. Djeca će se zabaviti uz animacijski tim ili skakutanje na trampolinu, a vi se nasmijte uz večernje programe ili naučite kuhati istarske specijalitete!

Prikaži više