Kamp Straško****

U dugoj šljunčanoj uvali nedaleko Novalje smjestio se kamp Straško, kamp koji obiluje mnoštvom sadržaja za aktivan odmor. U kampu Straško moguće je potpuno uživati u istinskom povratku prirodi – kamp je pretvoren u 4* obiteljski resort.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 6500
  • Površina: 57ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: IV - X
  • Parcele: 915
  • Mobilne kućice: 260
  • Wifi Gratis

Kada želite boraviti u kampu Kamp Straško?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

U sjeni dalmatinskog hrasta pronaći ćete prostrane parcele koje se lagano spuštaju prema moru. Zahvaljujući položaju kampa, većina parcela je smještena uz obalu mora. Sve parcele, njih 900 raspolažu priključkom električne energije, vode i odvodnje, te SAT TV priključkom. Raspolažući sa 13 sanitarnih čvorova, kamp Straško će zadovoljiti potrebe svih gostiju – onih najmlađih, ali i četveronožnih! Uređene u mediteranskom stilu, sanitarije su raspoređene po cijelom kampu – u blizini svih parcela, te neparceliranih kamp mjesta. Dječje sanitarije, prostor za presvlačenje beba, privatne kupaonice, perilice i sušilice rublja, te potpuna prilagođenost osobama s invaliditetom samo su neke od karakteristika ovih sanitarnih čvorova. Željeli biste svoj odmor provesti u jedinstvenom zaljevu otoka Paga, ali nemate vlastiti šator, prikolicu ili kamper? Odaberite mobilne kućice Adria i Premium i sa svoje prostrane terase svaku večer upijajte posljednje zrake sunčeve topline. Prostrane mobilne kućice Mediteran Superior pružit će potpuni komfor obiteljima s djecom. Opustite se na natkrivenoj terasi dok djeca uživaju u vodenoj zabavi na zajedničkom bazenu. Sve za potpuno opuštanje i odmor!

  • NOVO OD 2019: ADAC Superplatz – najviša nagrada kvalitete za najbolje europske kampove

RESTORANI I BAROVI

Otok Pag oduvijek njeguje tradiciju okusa – paški sir, pršut i janjetina. Upoznajte lokalnu kuhinju otoka Paga kroz kreativnost Chefova u restoranu Plaža i kušajte mediteransku kuhinju, riblje i mesne specijalitete u konobi Đardin. Koju god gourmet priču odabrali pratit će vas note klapske paške pjesme.

PLAŽE I BAZENI

Otvorena prema pučini, šljunčana plaža kampa Straško jedna je od atraktivnijih plaža otoka Paga. Uživajte u svim aktivnostima na moru, a iznad vas će se vijoriti Plava zastava – simbol čistoće mora i uređenosti plaže. Dok se najmlađi zabavljaju u vodenim igrama na bazenskom kompleksu, vi se možete odmoriti na ležaljkama ili pridružiti animaciji u aquaaerobicu.

AKTIVNOSTI

Osim u suncu i bistrom moru, u kampu Straško uživati možete i u aktivnom odmoru. Animacijski tim kampa pobrinuti će se da se najmlađi zabave, druže s vršnjacima i nešto novo nauče. I vi se možete uključiti u animacijski program – zumba, power walking, večernji show programi i kino na otvorenom samo su dio onoga što kamp Straško nudi.

Prikaži više