Obiteljske mobilne kućice

Smjestite se u mobilne kućice uz obalu mora toliko blizu da čujete šum valova ili u unutrašnjosti okružene zelenim šumama i cvrkutom ptica. Izaberite idealan smještaj za vas i vašu djecu u blizini vodenih parkova, igrališta i pješčanih plaža.

Moderno uređene i prostrane mobilne kućice nalaze se u različitim dijelovima kampova u kojima su smještene. Izbora ima na pretek. Odaberite onu koja je vama najidealnija – uz pješčane, šljunčane ili stjenovite plaže, udaljene od buke gradova, uz vodene parkove ili jezera. Mogu se sastojati od tri spavaće sobe i dvije kupaonice, osvjetljenog dnevnog boravka i kuhinje. Kućice naravno sadrže i natkrivenu terasu gdje možete provesti ugodna popodneva na ležaljkama. Svaka je kućica opremljena kuhinjskim uređajima, klimatiziranim sustavom i WiFi signalom.

Isprobajte sve sadržaje koje kampovi u kojima su mobilne kućice smještene nude. Započnite dan uz aerobik i gimnastiku na bazenu koje vode animacijski timovi. Popodneva provedite opuštajući se u baru, dok vaša djeca uživaju u potpuno sigurnom okruženju vodenih parkova ili igrališta. Okušajte se u surfanju, jedrenju i ronjenu uz morsku obalu. Djeca mogu dane provesti na raznim kreativnim radionicama ili sportskim natjecanjima, a vi za to vrijeme pokažite svoje plesne sposobnosti na satovima plesa.

Ne propustite ljetovanje na obali koje će vam ostati u pamćenju i zabavite se uz razne aktivnosti namijenjene cijeloj obitelji!

Prikaži više

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.