Padova Premium Camping Resort****

Prepustite se posebnom doživljaju kampiranja na otoku – pješčane plaže kampa Padova pozivaju na kupanje i sunčanje!

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 1368
  • Površina: 7.5ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: III - X
  • Parcele: 188
  • Mobilne kućice: 142
  • Wifi Gratis
  • Ocjena: 4.3 TrustYou

Kada želite boraviti u kampu Padova Premium Camping Resort?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Uređene parcele pružaju se od hladovine borove šume sve do pješčane plaže kampa. Od 205 parcela kampa, njih čak 160 uz standardni priključak električne energije raspolažu i priključkom vode i odvodnje. Za sve željne spavanja pod zvijezdama na raspolaganju su kamp mjesta, koja na velikoj zelenoj površini nude istinski povratak prirodi. Sanitarni čvorovi kampa, suvremeno opremljeni prilagođeni su najmlađima i osobama s invaliditetom. Ukoliko više volite krov nad glavom, odaberite mobilne kućice Premium Suite i Premium Spectacular view kampa Padova. Svojom površinom od 30 m2 i opremljenošću klimatizacijom, SAT TV-om i kuhinjskim aparatima pružiti će vam potpuni komfor i udobnost tijekom boravka u kampu. Odmorite se na prostranoj natkrivenoj terasi s koje se pruža pogled na grad Rab. Od 2018. godine u kampu Padova  nalazi se novo tematsko selo s mobilnim kućicama Marine Premium. Gosti Marine Premium Villagea na raspolaganju će imati pješčanu plažu za obitelji, terasu s vrtnim namještajem i roštiljem, te osigurano vlastito parkirno mjesto.

RESTORANI I BAROVI

Uživajte u ispijanju prve jutarnje kave i mirnom okruženju Caffe Bara odmah uz mora. Nekoliko koraka od Caffe Bara pronaći ćete idealno mjesto za ljetne večere – a' la carte restoran uvesti će vas u gourmet priču otoka Raba. Želite li doručkovati ili ručati na terasi vlastite mobilne kućice, sve potrebno za zdravi obrok pronaći ćete u centralnoj trgovini, tržnici ili pekarnici kampa.

PLAŽE I BAZENI 

Pješčana plaža kampa Padova rasprostire se po cijeloj dužini kampa i idealno je mjesto za aktivan odmor s najmlađima – tu je pješčano igralište i igralište na napuhavanje, te aquapark. Ne zaboravite suncobran – plaža je izložena suncu tijekom cijelog dana! Od 2019. godine uživati možete i kupajući se u bazenima kampa. U ponudi je vanjski bazen za odrasle sa uređenim sunčalištem pored kojeg se nalazi i bar koji nudi lagane obroke i pića. Za najmlađe tu je dječji vodeni park s bazenom za djecu, vodenim prskalicama raznih oblika i toboganima.

  • NOVO OD 2019.: Vanjski bazen i dječji vodeni park s toboganima

AKTIVNOSTI

Bilo da je riječ o sportskim, zabavnim ili animacijskim, aktivnosti u kampu Padova su brojne. Uživajte u aktivnom odmoru igrajući stolni tenis, vožnju bicikle ili se odvažite na parasailing – jedrite visinama i uživajte u pogledu na Rab.

Pročitajte i novosti od 2019. godine u Padova Premium Camping Resortu!

Prikaži više