Kamp Park Soline****

Na 20 ha guste borove šume prostire se kamp Park Soline, kamp koji predstavlja utočište u prirodi za 4.000 gostiju. Odmor u prirodi osiguran je u neposrednoj blizini Biograda na Moru, do kojeg možete stići laganom šetnjom uz more.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 3000
  • Površina: 20ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: III - XI
  • Parcele: 500
  • Mobilne kućice: 225
  • Wifi Gratis
  • Čistoća u kampu: 2.95/5
  • Ocjena: 4.1 TrustYou

Kada želite boraviti u kampu Kamp Park Soline?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Stepenasto se prostirući se po površini cijelog kampa, lokaciju parcela možete odabrati sami – u dubokoj hladovini borova ili na samoj obali mora. Bez obzira gdje se nalazile, njih čak 1.000 raspolaže priključkom električne energije, dok 600 parcela uz struju raspolažu priključkom vode i odvodnje. Ne morate se potpuno isključiti od svakodnevice – u kampu Parku Soline možete koristiti blagodati modernog života. Parcele osim osnovnih priključaka, raspolažu i SAT TV-om i WiFi-jem. U neposrednoj blizini parcela pronaći ćete suvremene i obnovljene sanitarne čvorove. Opremljene su perilicama i sušilicama rublja, te potpuno prilagođene osobama s invaliditetom. Za osjećaj komfora vlastitog doma i tijekom kampiranja odaberite mobilne kućice Dalmacija, Premium i Comfort Family. Osim što su vrhunski opremljene, s njihovih prostranih terasa uživati ćete u mirisu mediteranskog raslinja i pogledu na more.

RESTORANI I BAROVI

Iako temeljena na specijalitetima iz mora, mediteranska kuhinja spoj je mora i kopna. Posjetite restoran Park Soline i kušajte morske specijalitete uz jedinstven pogled na pašmanski kanal. Za večeru odaberite isti restoran, ali drugačije okruženje. Unutar restorana nalazi se dalmatinska konoba s kaminom – atmosfera idealna za kušanje okusa dalmatinskog zaleđa. Opustite se u Lavander bed baru, prvom bed baru u Hrvatskoj, idealnom za duga popodnevna opuštanja uz osvježavajuća pića i dobru glazbu.

PLAŽA

Ljeto je period u godini kada se sva događanja i zabava sele na moru i plažu! Duga šljunčana plaža kojom je kamp okrunjen postati će vas novi dnevni boravak gdje osim opuštanja neće nedostajati ni zabave za najmlađe. Laganom šetnjom udaljena od kampa Park Soline, pješčana plaža Soline savršen je odabir za obitelji s djecom – gradnja pješčanih kula za njih će biti pravi izazov!

AKTIVNOSTI

Upotpunite svoje dane odmora s raznim animacijskim programima za djecu i odrasle! Pridružite se animacijskom programu i otkrijte svoju kreativnu stranu. Tu je i program za najmlađe – igra, ples i sport! Zamijenite odbojkašku loptu nogometnom i okušajte se u malom nogometu na pijesku. Odaberete li jutarnje trčanje ili šetnju, neka to bude šetnica do grada Biograda – za savršen početak dana!

Prikaži više