Mobilne kućice u kampovima s 5 zvjezdica

Iskoristite slobodno vrijeme za putovanje i odaberite smještaj u mobilnim kućicama s 5 zvjezdica. Uživajte u vrhunskom sadržaju i usluzi, raznim restoranima, bazenima i aktivnostima. Smjestite se uz morsku obalu i provedite ljetne dane u opuštajućem okruženju.

Smještaj u modernim, prostranim i potpuno sigurnim mobilnim kućicama oduševiti će svakog gosta. Kućice koje sadrže do tri spavaće sobe, dvije kupaonice, osunčani dnevni boravak i kuhinju te natkrivenu terasu idealne obitelji s djecom ili grupe prijatelja. Potpuno su opremljene svime potrebnim za ugodan i upotpunjeni boravak – WiFi signal, TV, klimatizacijski sustav, kuhinjski aparati, ležaljke i vanjski stol za objed, dok neke sadrže i vanjski roštilj.

Kampovi u kojima se nalaze nude razne sadržaje poput vodenih parkova s brojnim bazenima različitih dubina za djecu i odrasle, hidromasažne bazene, tobogane i vodopade. Na području kampa možete pronaći i fitness dvorane te se kasnije opustiti u bazenima wellness centra ili u sauni. Animacijski tim pobrinuti će se za razne aktivnosti i kreativne radionice za sve uzraste – jutarnja gimnastika, aerobik ili zumba na području uz bazen, večernji plesovi i predstave te sportska natjecanja poput odbojke, tenisa i nogometa. Ako više volite boravak u prirodnom okruženju, zaputite se na razne divlje ili uređene pješčane, šljunčane i stjenovite plaže gdje možete uživati u zrakama sunca i kristalno plavom moru.

Pripremite se za luksuzno ljetovanje na obali i odmor bez briga!

Prikaži više

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.