90+ luksuznih mobilnih kućica

Što kažete na boravak u luksuznoj mobilnoj kućici? Potpuno i vrhunski opremljenoj, modernog interijera i atraktivnog eksterijera, s prostranom vanjskom terasom. I u većini slučajeva s pogledom na more ili jezero. Nama zvuči odlično, a vjerujemo da i vama.

U našoj ponudi pronaći ćete velik broj luksuznih mobilnih kućica, kamping vila i glamping šatora koji će vaš odmor podići na novu razinu. Smještajne jedinice ovog tipa nerijetko imaju i privatni bazen ili jacuzzi, a neke dozvoljavaju i boravak kućnih ljubimaca. Raspolažu sa 2-3 spavaće sobe te modernom kuhinjom povezanom s dnevnim boravkom i blagovaonicom, a u prosjeku mogu ugostiti do 6 osoba. Sve luksuzne smještajne jedinice su klimatizirane i imaju Wi-Fi. Smještene su diljem obale, a neke ćete pronaći i u unutrašnjosti.

Bilo da planirate obiteljski odmor, odmor s društvom ili pak romantični odmor u dvoje, luksuzne mobilne kućice sigurno vas neće razočarati. Prepustite se glamuroznom okruženju i provedite idiličan odmor u društvu najmilijih.

    Prikaži više

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.