Kamp Solaris Beach Resort****

U srcu Jadranske obale, nedaleko grada Šibenika smjestio se kamp Solaris Beach Resort. Poseban po tematskim plažama i atraktivnom vodenom parku, idealan je odabir za obiteljski odmor. Duboki hlad borove šume, očuvana priroda, zabava i mnoštvo aktivnosti najbolji su poziv u kamp Solaris Beach Resort.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 2800
  • Površina: 12ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: IV - X
  • Parcele: 450
  • Mobilne kućice: 118
  • Apartmani: 50
  • Čistoća u kampu: 4.45/5
  • Ocjena: 4.3 TrustYou

Kada želite boraviti u kampu Kamp Solaris Beach Resort?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Uživajte u šumu mora u parcelama smještenima u prvom redu do mora i u mirisu mediteranskog raslinja na parcelama okruženima borovom šumom. Parcele osim sa standardnim priključkom električne energije, raspolažu i sa priključkom vode, odvodnje, SAT TV-a i WiFi-ja. Šest sanitarnih čvorova, izgrađenih prema najvišim standardima opremljeno je obiteljskim kupaonicama, prostorom za previjanje beba i prostorom za kupanje kućnih ljubimaca. Osim toga,sanitarije su prilagođene osobama s invaliditetom. Opuštanje u kampu, ali u okruženju sličnom vlastitom domu? Naravno. Mobilne kućice Solaris Home kampa Solaris Beach Resort idealne su za obitelji, ali i grupe prijatelja koji vole boravak u prirodnom okruženju.

RESTORANI I BAROVI

U jedinstvenom ambijentu dalmatinskog sela kušati možete autohtonu dalmatinsku kuhinju – posjetite dalmatinsko Etno Selo. Miris roštilja dozivati će vas iz restorana Mediterraneo SteakHouse. Naša je preporuka steak sa roštilja. Zasladite si dan u SweetDreams CakeHouse slastičarni – domaćim sladoledom i slasticama. Odahnite od vodene zabave uz svježe cijeđeni prirodni sok u Splash baru.

PLAŽE I BAZENI

Atraktivne, tematske plaže rasprostranjene duž cijele obale Solaris Beach Resorta biti će vaše omiljeno mjesto za opuštanje, ali i druženje s obitelji. Zabava za sve uzraste osigurana je u vodenom parku Solaris. Hidromasaža, whirpool, lijena vožnja rijekom, tobogani i prskalice samo su dio vodene avanture. U samom kampu, uz obalu mora nalazi se vanjski bazen punjen morskom vodom i sa svoje tri razine dubine prilagođen svim uzrastima.

AKTIVNOSTI

Aktivnosti i zabave je na pretek. Za dobro raspoloženje cijele obitelji zaslužni će biti animacijski tim kampa Solaris Beach Resort. Najmlađi mogu uživati u mini klubu, dok se pak odrasli  mogu pridružiti brojnim rekreativnim programima. Doživite nešto drugačije i prepustite se notama i koracima Salsa Beach Splash Festivala.

Prikaži više