Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

250+ mobilnih kućica u Italiji: Pretražite najbolje mobilne kućice u regiji Veneto, u Toskani i na Siciliji!

Smjestite se u udobne mobilne kućice zaklonjene hladom mediteranskog drveća i uživajte u romantičnom vikendu s partnerom u Toskani, ljetovanju s obitelji u regiji Veneto ili proljetnim praznicima s grupom prijatelja na jezeru Garda. Posjetite gradove poput Rima, Firence, Venecije, Napulja ili Palerma i uživajte u istraživanju Italije.

Prostrane pet friendly mobilne kućice sadrže do tri spavaće sobe, čak dvije kupaonice, opremljenu kuhinju, klimatizirani dnevni boravaka sa SAT TV-om i WiFi signalom, te natkrivenu terasu za druženje okruženu vegetacijom koja daje veći osjećaj privatnosti. Iz kućica se pruža pogled na beskrajne pješčane plaže i azurno plavo more Sardinije i Sicilije, planinske krajolike regije Abruzzo, zelene šume i doline uz jezera u Lombardiji, toskanske brežuljke protkane vinogradima. Mobilne kućice su smještene u kampovima s vodenim parkovima koji sadrže tobogane i hidromasažne bazene. Poželite li se okušati u sportovima, animacijski tim organizira brojna natjecanja i aktivnosti koje će vas zabaviti. Udaljenost od velikih gradova približiti će vas prirodi i navesti vas na istraživanje okolnih šetnica, ribarskih mjestašaca, utvrda i samostana uklesanih u stijene te brojnih kulturnih i povijesnih znamenitosti.

Pošalji upit

Datum dolaska / odlaska

Odrasli Godine 18+

Djeca Godine ispod 18

Kućni ljubimci Svi ljubimci

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.