Zaštita privatnosti

Adria Camps d.o.o. obvezuje se na zaštitu vaših osobnih podataka. Našim klijentima jamčimo da ćemo sve osobne podatke tretirati kao povjerljivu informaciju i poslovnu tajnu. Molimo vas da politiku zaštite privatnosti povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene.

Adria Camps d.o.o. poštuje vašu privatnost i obvezuje se na zaštitu vaših osobnih podataka. Prikupljanje i čuvanje podataka izvodi se u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

1. Podaci pokriveni politikom zaštite privatnosti i svrha njihova korištenja

Vaši osobni podaci (ime i prezime, adresa, adresa e-pošte, broj telefona i/ili mobitela) te ostali podaci koje unesete prilikom rezervacije, a želite da ostanu tajni koriste se isključivo za slijedeće namjere:

 • osiguranja pružanja željene usluge
 • što učinkovitiji odgovor na vaš zahtjev
 • statistička obrada podataka
 • promocija usluga putem newslettera
 • mogućnost slanja publikacija i brošura.

Vaši osobni podaci su zaštićeni i koriste se isključivo u navedene svrhe. Ustupanjem svojih osobnih podataka pristajete da vas Adria Camps d.o.o. može kontaktirati i obratiti vam se u navedene svrhe. U tom trenutku ulazite u našu mailing listu i pristajete na kontakt s Adria Camps d.o.o. Zaštita vaših podataka je sigurna i trajna. Ako ne želite da Adria Camps d.o.o. kontaktira s vama, u svakom se trenutku izričitom izjavom možete odjaviti s mailing liste, nakon čega Adria Camps d.o.o. neće koristiti vaše podatke u svrhu promocije, nego isključivo za stvaranje baze podataka svojih klijenata i informatičke statističke obrade podataka.

2. Korištenje podataka pokrivenih politikom zaštite privatnosti

Vaši osobni podaci se bez vašeg pristanka ne stavljaju na raspolaganje trećim osobama izvan Adria Camps d.o.o., osim:

 1. u slučajevima kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza
 2. u slučajevima kada je to potrebno radi zaštite vašeg života ili tjelesnog integriteta, a vi niste u mogućnosti dati svoj pristanak za obradu svojih osobnih podataka
 3. u slučajevima kada je to nužno radi ispunjenja zadataka koji se izvršavaju u javnom interesu
 4. u slučajevima kada ste vi sami objavili te podatke
 5. u slučajevima kad je uključenost druge strane neophodna za ispravno funkcioniranje stranica. U takvim slučajevima, a prije dostave osobnih podataka, druga se strana AdriaCamps d.o.o. obvezuje na čuvanje poslovne tajne.
 6. u slučaju eventualne prodaje ili pravnog sljedništva Adria Camps d.o.o. zadržavamo pravo prodaje ili prenošenja vaših podataka trećoj strani koja:
  • provodi svoje poslovanje u okviru sličnih aktivnosti ili usluga
  • pristaje biti slijednik Adria Camps d.o.o. u pogledu očuvanja i zaštite prikupljenih podataka
  • pristaje na obveze ove politike o zaštiti osobnih podataka.
  • mogućnost slanja publikacija i brošura.

Popunjavajući obrasce na našoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naše politike zaštite privatnosti i u njoj navedenim uvjetima. Držeći se ”no spam” politike Adria Camps d.o.o. traži vaše dopuštanje za slanje specijalnih ponuda i akcija. Adria Camps d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka, ali jamči da će ista pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije.

3. Upotreba kolačića (cookies)

Kako bi se olakšalo pregledavanje naših internet stranica i vama isporučio sadržaj ovisno o područjima interesa, naš poslužitelj globalne mreže koristi kolačiće. Kolačići se sami po sebi ne mogu upotrebljavati za otkrivanje vašeg osobnog identiteta. Kad pristupate našim internetskim stranicama, ova informacija našim poslužiteljima identificira svojstva vašeg pretraživača, ali ne i vas. Želite li u bilo kojem trenutku izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu, možete ažurirati postavke svojeg internetskog pretraživača.

4. Zaštita osobnih podataka djece

U neposrednoj komunikaciji s djecom preko interneta uviđamo jedinstvene probleme koje predstavlja zaštita njihove privatnosti. Naše internetske stranice koje bi mogle privući djecu i koje eventualno prikupljaju osobne podatke djece mlađe od 14 godina, izrađene su u namjeri da u najvećoj mogućoj mjeri štite prava djece i njihovu privatnost.

Sukladno toj namjeri i nastojanju mi:

 • NE prikupljamo, NE koristimo i NE otkrivamo podatke s pomoću kojih se može kontaktirati s djecom preko interneta, osim u slučaju promidžbenih igara na internetu. Takvi podaci za kontaktiranje preko interneta koriste se bez dopuštenja roditelja samo za neposredno odgovaranje na djetetov zahtjev i neće se koristiti ni za kakve druge namjene.
 • NE prikupljamo osobne podatke za kontaktiranje izvan interneta, osim radi dodjele nagrada, a i tada samo uz dopuštenje roditelja
 • NE dostavljamo trećim osobama nikakve osobne podatke bez prethodne dozvole roditelja
 • NE omogućujemo djeci da, bez dopuštenja roditelja, javno objavljuju ili na drugi način distribuiraju osobne podatke ili druge materijale koje nam šalju s pomoću kojih ih se može kontaktirati i ne potičemo djecu da, radi sudjelovanja u nagradnoj igri ili nekoj drugoj aktivnosti, otkriju više podataka no što je potrebno za sudjelovanje u dotičnoj aktivnosti.

U slučajevima kada je djeci mlađoj od 14 godina dopušteno sudjelovati u nagradnim igrama, zahtijevamo od djeteta da prvo zatraži dopuštenje za sudjelovanje od svojih roditelja ili zakonskih zastupnika te da upiše elektronsku poštu svojih roditelja ili zastupnika.

Ako dijete mlađe od 14 godina osvoji neku nagradu, o tome se elektroničkom poštom, telefonom ili pismenim putem obavještavaju roditelji ili staratelji. Osobni podaci djeteta i roditelja brišu se iz naše baze podataka ako roditelji to od nas zatraže.

Kao roditelj ili staratelj uvijek imate pravo zatražiti uvid u sve osobne podatke o svom djetetu koje smo dobili na nekoj od naših stranica, možete zahtijevati brisanje podataka (ako se ti podaci još uvijek nalaze u našoj bazi podataka), i/ili nam zabraniti buduće sakupljanje i korištenje podataka o vašem djetetu. Ako ste roditelj i želite ostvariti to pravo, javite nam se.

Osim navedene, Adria Camps d.o.o. jamči zaštitu osobnih podataka djece predviđene posebnim zakonima koji uređuju to pitanje.

5. Promjena osobnih podataka

U bilo kojem trenutku možete nas kontaktirati za uvid u svoje osobne podatke koje smo dobili od vas. Također, možete ih ažurirati, ispravljati i brisati. Do tog trenutka Adria Camps d.o.o. će koristiti vaše važeće podatke.

6. Suglasnost za korištenje osobnih podataka

Popunjavajući obrasce na ovoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne, da ste poslovno sposobni i ovlašteni raspolagati danim informacijama te da ste u cijelosti suglasni da Adria Camps d.o.o. vaše podatke upotrebljava i prikuplja u skladu sa zakonom i uvjetima naše politike zaštite privatnosti.

7. Promjena politike zaštite privatnosti

Ako dođe do promjena politike zaštite privatnosti, promjene ćemo postaviti na ovu stranicu tako da možete imati neprestani uvid u njih.

Adria Camps d.o.o.