Boutique kamp Santa Marina*****

Novoizgrađeni obiteljski kamp, od 2018. godine dočekuje svoje goste kao prvi kamp s 5* u Istri. Boutique kamp Santa Marina, pomno je uređen i smješten na poluotoku Lanterna. Poseban je po prostranim parcelama u hladu, vrhunskim mobilnim kućicama, vodenim atrakcijama i personaliziranoj usluzi.

 • Kategorija kampa:
 • Kapacitet: 690
 • Površina: 4,5ha
 • Tip kampa: Mini Kamp
 • Sezona: IV - X
 • Parcele: 39
 • Mobilne kućice: 91
 • Glamping: 27
 • Wifi Gratis
 • Čistoća u kampu: 4.35/5
 • Ocjena: 4.6 TrustYou

Kada želite boraviti u kampu Boutique kamp Santa Marina?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Pod krošnjama borove šume, na minimalno 100 m2 površine prostire se 70 parcela Boutique kampa Santa Marina. Privatnost osigurava živica, a potpuni komfor njihova opremljenost – električna energija, voda i WiFi. Sanitarni čvor kampa opremljen je tuševima, zahodima za djecu, perilicama i sušilicama rublja i potpuno je prilagođen osobama s invaliditetom. Za poseban užitak boravka u Boutique kampu Santa Marina zaslužne su luksuzne i nove, vrhunski opremljene mobilne kućice. Sve mobilne kućice opremljene su s dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinjom s perilicom posuđa, natkrivenom terasom i mogu primiti do 5 osoba. Birati možete između 6 tipova mobilnih kućica – Premium Comfort, Premium Family, Prestige Family, Premium Suite, Luxury i De Luxe. Osim parcela i mobilnih kućica, jedinstven smještaj u Boutique kampu Santa Marina su glamping šatori – klimatizirani i moderni pružaju drugačiju vrstu odmora u kampu.

RESTORANI I BAROVI

Doživite Istru i Mediteran na tanjuru u a'la carte restoranu Boutique kampa Santa Marina. S velikim zadovoljstvom chef restorana ''Da Giusto'' će za vas pripremiti razne istarske specijalitete – tjesteninu, meso i ribu. Za najbolji početak dana odaberite doručak koji će za vas pripremiti u Boutique kampu Santa Marina – u najvažnijem obroku možete uživati u restoranu ''Da Giusto'' ili na terasi svoje mobilne kućice.

PLAŽE I BAZENI

Najmlađi će svoje dane provoditi u vodenom parku Boutique kampa Santa Marina, gdje ih očekuje veliki obiteljski bazen s mnoštvom vodenih atrakcija i efekata, punjen slatkom vodom te sunčalište s ležaljkama i suncobranima. Mjesto za cjelodnevno opuštanje dva su bazena površine 100 m2 smještena u zoni mobilnih kućica. Želite li svoj dan provesti na plaži i uz more, šljunčanu plažu ćete pronaći na 800m od kampa.

AKTIVNOSTI

Ispunjen i aktivan obiteljski odmor, a opet miran i opuštajući zagarantiran je u Boutique kampu Santa Marina. Biciklističke ture unajmljenim brdskim i električnim biciklima, sportski turniri, te svakodnevna animacija (srpanj i kolovoz) samo su neke od aktivnosti u kojima može uživati u kampu. Posebno mjesto za druženje s obitelji je Family & Fun zona, gdje vam je na raspolaganju zona za roštiljanje, dječje igralište i sportski tereni – za savršen obiteljski dan prepun zabave.

Pročitajte i novosti od 2019. godine u Boutique kampu Santa Marina!

Prikaži više