Camping odmor u hrvatskim kampovima

U Hrvatskoj možete pronaći kamp po svom ukusu. Izbora je na pretek – od obiteljskih kampova idealnih za boravak s djecom do velikih kamp naselja sa mnoštvom sadržaja. Želite li na odmor povesti svog kućnog ljubimca, osim dozvoljenog boravka u kampovima, pet friendly kampovi u Hrvatskoj nude i brojne sadržaje za kućne ljubimce. Okušajte se u kampiranju na proljeće, jesen ili zimu. Vrata pojedinih kampova u Hrvatskoj otvorena su tijekom cijele godine.

Uređeni i suvremeno opremljeni kampovi u Hrvatskoj, uz razne vrste smještaja, ponuditi će vam brojne popratne sadržaje. U većini kampova zabavu ćete pronaći na bazenima, sportskim centrima i uz animacijski tim. Pojedini su kampovi podigli ponudu popratnog sadržaja na zavidnu razinu i nude zabavu u vodenim parkovima, škole jedrenja, ronjenja i jahanja, opuštanje u wellness centrima i adrenalinsku zabavu uz sportove na vodi.

Prateći izazove i potrebe gostiju, ponuda kampova je na zavidnoj razini – mobilne kućice, glamping šatori, bazeni, vodeni parkovi, animacija i wellness centri. Hrvatska je od 2016. godine ponosan domaćin prvog kampa s 5*. Sama tradicija kampiranja u Hrvatskoj traje duže od 40 godina, a u tom je periodu, prateći sve izazove, razvila se u prepoznatljivu kamping destinaciju.

 

Obiteljski kampovi

Obiteljski kampovi


Povežite najmlađe s prirodom. Za to su kao stvoreni obiteljski kampovi – osim boravka na svježem zraku, okruženi zelenilom, obiteljski kampovi nude mnoštvo zabavnih aktivnosti za cijelu obitelj. Jer sretna djeca znače sretni roditelji.

Podignite svoj šator, parkirajte kamp prikolicu ili se smjestite u modernim obiteljskim mobilnim kućicama. Ovi kampovi su prilagođeni cijeloj obitelji, naročito djeci. Pronaći ćete obiteljske kupaonice s mogućnošću najma i sanitarije za djecu. Aktivnosti koje će zaokupirati vrijeme vaše djece, bez obzira na dob, su nebrojene. Mini klub, bazeni s toboganima i atrakcijama, kreativne radionice i sportska natjecanja samo su neki zabavni programi koji će veseliti vašu djecu, ali i vas.

VIŠE O OBITELJSKIM KAMPOVIMA

Kampovi s bazenima

Kampovi s bazenima


Zahvaljujući lokaciji na samoj obali mora, većina kampova u Hrvatskoj ima vlastite plaže – šljunčane, pješčane, stjenovite ili popločane. No to nije razlog da kampovi ne raspolažu bazenima – mjestom zabave i raznih aktivnosti.

Uronite u plavu oazu bazena, zabavite se ili opustite u sunčevim zraka na sunčalištu bazena. Većina kampova na Jadranskoj obali raspolaže barem jednim bazenom. Pojedini kampovi raspolažu grijanim bazenima, bazenima sa slatkom ili morskom vodom, dječjim bazenima, wellness bazenima sa raznim vodenim efektima, slapovima i gejzirima.

VIŠE O KAMPOVIMA S BAZENIMA

Pet friendly kampovi

Pet-friendly kampovi


Kažu da je pas najbolji čovjekov prijatelj. Zar ne želite provesti svoj godišnji odmor s prijateljima? Povedite kućne ljubimce na kampiranje, ovo su kampovi koji će im poželjeti dobrodošlicu.

Putovanje s kućnim ljubimcem za vas je uvijek veselje, a njima velika nagrada. Uzbuđenje koje će doživjeti na odmoru je neprocjenjivo – viriti će kroz prozor tijekom vožnje i istraživati nova mjesta i nove mirise, i ono najvažnije, provesti vrijeme sa voljenim vlasnikom.

VIŠE O PET-FRIENDLY KAMPOVIMA

Kampovi s pješčanim plažama

Kampovi s pješčanim plažama


Pronađite svoj komad obale, plaže stvorene od najsitnijeg pijeska okupane modrim more, savršene za duge bosonoge šetnje.

Iako obala Jadrana ne obiluje pješčanim plažama, nekoliko ih svojom ljepotom ostavlja bez daha. Pješčane plaže posebnost su svakog kampa u kojem su one smještene. Djeca će posebno uživati u traženju školjkica i gradnji pješčanih kula!

VIŠE O KAMPOVIMA S PJEŠČANIM PLAŽAMA

Kampovi u blizini gradova

Kampovi u blizini gradova


Odaberite drugačiji posjet gradu. Odaberite opuštajući odmor u prirodi, ali i užurbanu gradsku vrevu i brojna događanja.

Želite za vikend posjetiti neke od najljepših gradova Hrvatske? Tražite opuštajući odmor u prirodi, ali i blizinu gradskih događanja, znamenitosti i festivala? Odaberite kampove u neposrednoj blizini gradskih centara i uživajte sve pogodnosti grada.

VIŠE O KAMPOVIMA U BLIZINI GRADOVA

Kampovi s aquaparkovima

Kampovi s vodenim parkovima


Iako većina kampova na Jadranskoj obali raspolaže bazenima – grijanima, s atrakcijama i toboganima, u posljednje vrijeme atrakcija su postali vodeni parkovi – zabavni vodeni svijet za sve generacije.

Bazenski kompleksi nude obilje emocija i zabave za svih. Tobogani, bazeni s valovima, vodeni efekti i prskalice uvijek će zabaviti najmlađe. Odraslima će osmijeh na lice izmamiti vodena masaža, gejziri i kreveti za opuštanje na sunčalištima vodenih parkova.

VIŠE O KAMPOVIMA S VODENIM PARKOVIMA

Cjelogodišnji kampovi

Cjelogodišnji (Zimski) kampovi


Okušajte se u kampiranju u svako godišnje doba – zahvaljujući blagodatnoj klimi mnogi su kampovi Hrvatske otvoreni tijekom cijele godine.

Isprobajte drugačiju vrstu odmora i upoznajte Hrvatsku u svim godišnjim dobima. Ljeto je samo po sebi vrijeme kada je najljepše biti na otvorenom – tada svi teže boravku uz more.

VIŠE O CJELOGODIŠNJIM KAMPOVIMA

Kampovi sa bogatim sportskim sadržajima

Kampovi s bogatom sportskom ponudom


Kampiranje i aktivan odmor idu ruku pod ruku. Bez obzira jeste li rekreativac ili profesionalni sportaš, sport kampovi nepogrešiv su odabir!

Bez obzira koji je vaš omiljen sport, sigurno je da ćete ga pronaći u sport kampovima. Sportovi na kopnu, vodeni adrenalinski sportovi i obilan animacijski program osnovna su obilježja sport kampova. Vođene biciklističke ture ili škola jahanja alternativa su popodnevima na plaži. Osim brojnih sportskih sadržaja, u sport kampovima ćete pronaći i opremu za sportaše – bicikliste, ronioce, tenisače.

VIŠE O SPORTSKIM KAMPOVIMA

Kampovi s wellness sadržajima

Kampovi s wellness sadržajima


Dodajte dašak nježnosti svom odmoru i uživajte blagodati wellnessa i tijekom kampiranja. Isključite se od ostatka svijeta i doživite nezaboravno wellness iskustvo!

Dajte svom tijelu tretman koji zaslužuje, na odmoru ste! Terapijski tretmani, masaže, detoksikacije i progresivno opuštanje mišića probuditi će vaša osjetila i osnažiti dušu, tijelo i um.

VIŠE O KAMPOVIMA S WELLNESS SADRŽAJIMA

Naturistički kampovi u Hrvatskoj

Naturistički kampovi u Hrvatskoj


Stopite se s prirodom u opuštenom raju bez odjeće – naturistički kampovi daruju vam čaroban osjećaj intimnosti i suživot u harmoniji s prirodom.

Prepustite se slobodi i netaknutoj prirodi i odaberite naturističke kampove za svoj odmor. Visoke kvalitete i komfornog smještaja, pružiti će vam prirodne ljepote, čisto more i mnogo zabavnih i sportskih aktivnosti.

VIŠE O NATURISTIČKIM KAMPOVIMA