O nama

Upoznajte nas i našu priču

Gaveia

Gaveia d.o.o. jedna je od najvećih travel tech tvrtki u Hrvatskoj osnovana 2015. kao online putnička agencija, sa sjedištem u Novigradu u Istri. U svom portfoliju razvija 4 online booking platforme za 3 turističke niše u Hrvatskoj i Europi – kamping, mobilne kućice te vile i kuće za odmor.

www.gaveia.com

Okupljamo tim od 20+ specijalista i suradnika s više od 15 godina iskustva na lokalnom i regionalnom turističkom tržištu. Osim znanja u turizmu, naš tim raspolaže visokim stupnjem stručnosti u prodaji, digitalnom marketingu i IT-u. 

Potpuno fokusirani na potrebe gosta, putem vlastitog rezervacijskog centra koji čine prodajni specijalisti i izvorni govornici, nudimo mogućnost rezerviranja željenog smještaja – kampova, mobilnih kućica, vila i kuća za odmor u Hrvatskoj i Europi, pružajući pritom sve potrebne informacije i konstantnu uslugu podrške.

Obilježava nas i višegodišnje, uspješno partnerstvo s vodećim hrvatskim kampovima, hotelijerima i europskim tour operatorima.

Bogato lokalno znanje, poznavanje turističkog tržišta u kombinaciji s višegodišnjim iskustvom u različitim nišama, te profesionalno ophođenje na stranim jezicima garancija su potpune i zaokružene podrške za boravak. Od pronalaska željenog smještaja, boravka u rezerviranom smještaju sve do povratka doma, naš tim je u potpunosti posvećen gostu i njegovom odmoru.

Brandovi

my-mobilehome.com
avtokampi.si

250+

Kampova

1000+

Tipova mobilnih kućica

2.500+

Vila i kuća za odmor

100.000+

Gostiju boravilo

Naše putovanje

Osnovana 2015. godine pod imenom društva Adria Camps d.o.o., Gaveia d.o.o. je od online putničke agencije postala travel tech tvrtka koja vlastitim in-house custom rješenjima, web aplikacijama, softverima i automatiziranim procesima u prodaji i marketingu osigurava potpuno korisničko iskustvo.

Konstantnim rastom, povećanjem portfolija i širenjem na nove turističke niše u Hrvatskoj i Europi, Gaveia d.o.o. je osigurala poziciju jedne od najvećih travel tech tvrtki u Hrvatskoj, a i šire.

 

 

 1. Prosinac 2015.

  Osnovan Adria Camps

  Osnovano je društvo Adria Camps d.o.o.

 2. Lipanj 2016.

  Pokrenut portal adriacamps.com

  Pokrenut je adriacamps.com – web portal te ujedno i prva hrvatska kamping agencija.

 3. Rujan 2017.

  Porast smještajnih kapaciteta

  Dosegli smo brojku od 70 kampova u Hrvatskoj, više od 15.000 parcela i 5.000 mobilnih kućica.

 4. Travanj 2018.

  Novo ime: Gaveia

  AdriaCamps d.o.o. mijenja ime u Gaveia d.o.o.

 5. Srpanj 2018.

  Novi brand: meinmobilheim.de

  Pokrenute su web stranice meinmobilheim.de i my-mobilehome.com specijalizirane za najam mobilnih kućica u Hrvatskoj.

 6. Kolovoz 2018.

  Najveća online kamping agencija

  Postali smo najveća online putnička agencija specijalizirana za mobilne kućice i kamping u Hrvatskoj po broju ostvarenih noćenja.

 7. Srpanj 2019.

  Novi brand: villas-guide.com

  Pokrenuta je web stranica villas-guide.com s više od 2.000 kuća za odmor i vila za najam u cijeloj Hrvatskoj.

 8. Ožujak 2020.

  Time to scale!

  Gaveia je iz pandemije izvukla ono najbolje: 2020. godina bila je idealna za razvoj i optimizaciju naših interno razvijenih softvera i automatizacije prodajnih procesa. Novim zapošljavanjima i širenjem našeg razvojnog tima postavili smo stabilne temelje za eksponencijalni rast i širenje na strana tržišta.

 9. Travanj 2021.

  Gaveia went international!

  Brendovi Gaveia sada djeluju na hrvatskom, talijanskom, francuskom i španjolskom tržištu, a mnogi drugi dolaze. Zahvaljujući stabilnim temeljima i dobro pripremljenoj sezoni, daleko smo nadmašili naše brojke prije pandemije: Gaveia je u 2021. ostvarila rast od 300% u odnosu na rekordnu 2019. godinu.

 10. Rujan 2022.

  Naš cilj u 2022.

  U 2022. ojačali smo prisutnost na stranim tržištima - Italija, Francuska i Španjolska i osnažili vlastiti portfolio vila i kuća za odmor. Uz to, brend Villas Guide u potpunosti je redizajniran i osvježen dodatnim featurima za unaprjeđenje korisničkog iskustva. Sezona 2022. je zaista nadmašila sva očekivanja i predviđene ciljeve: Gaveia je u 2022. godini ostvarila rast od 200% u odnosu na rekordnu 2021. godinu.

 11. Siječanj 2023.

  Gaveia obitelj raste!

  Konstantno gledamo naprijed i težimo ostvariti sve zacrtane ciljeve. U 2023. godini brendu Gaveia pridružuje se Avtokampi.si, najznačajniji kamping portal u Sloveniji, s više od 15 godina iskustva na području kampinga. Osim udruživanja s Avtokampi.si i jačanja prisutnosti na slovenskom kamping tržištu, dodatnim zapošljavanjima ojačali smo naš tim s 20+ specijalista u području prodaje, digitalnog marketinga i IT-a.

Naši partneri

Adriatic Kamp
Adriatic Kampovi
Aminess
Arena Hospitality Group
Baia Holiday
Vranjica Belvedere
Bluesun
Erica Turizam
Estivo Travel
Hadria
Happy Camp
Ilirija Resort
Losinia
Maistra
Mediteran Kamp
Medora Hotel & resorts
Mini Caravan Service
Mon Perin
Plava Laguna
Camping Resort Solaris
Turisthotel
Vacanselect
Valamar Riviera
Venue Holiday

Naši gosti o nama

Podaci o tvrtki

Gaveia d.o.o. za usluge i turistička agencija

Adresa: Rijeke Raše 7, 52466 Novigrad – Hrvatska
ID CODE: HR-B-52-130052259
Voditelj poslova: Alen Salamun
Svojstvo u kojem nastupa: Posredovanje ugostiteljskih usluga (prodaja i rezervacija smještaja i drugih ugostiteljskih usluga)
Broj Sudskog Registra: 130052259
OIB: 30657775410
Djelatnost turističke agencije podliježe službenom nadzoru Državnog inspektorata, Turistička inspekcija, Šubićeva 29, 10 000 Zagreb.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.