O nama

Gaveia d.o.o. jedna je od najvećih online putničkih agencija u Hrvatskoj osnovana 2015. sa sjedištem u Novigradu u Istri. U svom portfoliju razvijamo 3 online booking platforme za 3 turističke niše u Hrvatskoj – Kamping, mobilne kućice te vile i kuće za odmor.

Okupljamo tim od 10 ljudi i suradnika s višegodišnjim iskustvom i znanjem na lokalnom i regionalnom turističkom tržištu. Potpuno fokusirani na potrebe gosta, putem vlastitog rezervacijskog centra, nudimo mogućnost rezerviranja željenog smještaja – kampova, mobilnih kućica, vila i kuća za odmor u Hrvatskoj, uz sve potrebne informacije i konstantnu uslugu podrške.

Bez obzira radi li se o mobilnoj kućici za 14 dana, parceli za jednu noć ili kući za odmor, naši specijalisti će vam rado pomoći u odabiru vaše sljedeće destinacije za odmor – sve krojeno prema vašim interesima.

Vile i kuće za odmor
Mobilne kućice
Kamping

Bogato lokalno znanje, poznavanje turističkog tržišta u Hrvatskoj u kombinaciji s višegodišnjim iskustvom u različitim turističkim nišama i profesionalno ophođenje na stranim jezicima garancija su  potpune i zaokružene podrške za vaš boravak u Hrvatskoj. Od pronalaska željenog smještaja, boravka u rezerviranom smještaju sve do vašeg povratka, naš tim je u potpunosti posvećen vama i brine o vašem odmoru.

Gaveia Timeline


Podaci o agenciji:

Gaveia d.o.o. za usluge i turistička agencija
Adresa: Murvi 17, 52466 Novigrad – Hrvatska
ID CODE: HR-B-52-130052259
Voditelj poslova: Alen Salamun
Svojsvo u kojem nastupa: Posredovanje ugostiteljskih usluga (prodaja i rezervacija smještaja i drugih ugostiteljskih usluga)
Broj Sudskog Registra: 130052259
OIB: 30657775410
Djelatnost turističke agencije podliježe službenom nadzoru Državnog inspektorata, Turistička inspekcija, Šubićeva 29, 10 000 Zagreb.