O nama

AdriaCamps, kao prva hrvatska specijalizirana kamping agencija na jednom mjestu nudi mogućnost rezervacije željene parcele, mobilne kućice ili glamping šatora/objekata, uz stalnu uslugu podrške.

Osnovana 2015. godine, sa sjedištem u Novigradu, AdriaCamps je kamping agencija koja je okupila tim ljudi s višegodišnjim iskustvom i znanjem na lokalnom kamping tržištu. Potpuno fokusirani na potrebe kamping gosta, nudimo mogućnost rezerviranja željenog smještaja uz sve potrebne informacije i konstantnu uslugu podrške.

Bez obzira radi li se o parceli za deset dana, mobilnoj kućici za jednu noć ili glamping šatoru za tjedan dana, AdriaCamps nudi jedinstveno kamping iskustvo u više od 70 velikih, malih, mješovitih i naturističkih kampova. Uz unaprijeđenu pretragu i pojednostavljen odabir kampova, AdriaCamps će vam pomoći u pronalasku i usporedbi idealnog smještaja u kampu.

AdriaCamps je relevantan izvor informacija za kamping gosta – kampovi i njihovi sadržaji, upoznavanje regija i destinacija Hrvatske, stvaranje itinerera atrakcija i znamenitosti, vremenska prognoza, planiranje rute putovanja, trgovine kamp opremom, odmarališta i kamp servisi samo su neke od usluga i informacija koje su vam na raspolaganju.

Osim toga, zatrebate li savjet, pomoć ili informaciju prvi call centar za kamping gosta u Hrvatskoj vam stoji na raspolaganju – jer s nama niste sami!


Podaci o agenciji:

Gaveia d.o.o. za usluge i turistička agencija
Adresa: Murvi 17, 52466 Novigrad – Hrvatska
ID CODE: HR-B-52-130052259
Voditelj poslova: Alen Salamun
Svojsvo u kojem nastupa: Posredovanje ugostiteljskih usluga (prodaja i rezervacija smještaja i drugih ugostiteljskih usluga)
Broj Sudskog Registra: 130052259
OIB: 30657775410
Djelatnost turističke agencije podliježe službenom nadzoru Ministarstva Turizma, Turistička inspekcija POREČ, Mate Vlašća 20.