O nama

Upoznajte nas i našu priču

Gaveia

Gaveia d.o.o. jedna je od najvećih travel tech tvrtki u Hrvatskoj osnovana 2015. kao online putnička agencija, sa sjedištem u Novigradu u Istri. U svom portfoliju razvija 4 online booking platforme za 3 turističke niše u Hrvatskoj i Europi – kamping, mobilne kućice te vile i kuće za odmor.

www.gaveia.com

Okupljamo tim od 20+ specijalista i suradnika s više od 15 godina iskustva na lokalnom i regionalnom turističkom tržištu. Osim znanja u turizmu, naš tim raspolaže visokim stupnjem stručnosti u prodaji, digitalnom marketingu i IT-u. 

Potpuno fokusirani na potrebe gosta, putem vlastitog rezervacijskog centra koji čine prodajni specijalisti i izvorni govornici, nudimo mogućnost rezerviranja željenog smještaja – kampova, mobilnih kućica, vila i kuća za odmor u Hrvatskoj i Europi, pružajući pritom sve potrebne informacije i konstantnu uslugu podrške.

Obilježava nas i višegodišnje, uspješno partnerstvo s vodećim hrvatskim kampovima, hotelijerima i europskim tour operatorima.

Bogato lokalno znanje, poznavanje turističkog tržišta u kombinaciji s višegodišnjim iskustvom u različitim nišama, te profesionalno ophođenje na stranim jezicima garancija su potpune i zaokružene podrške za boravak. Od pronalaska željenog smještaja, boravka u rezerviranom smještaju sve do povratka doma, naš tim je u potpunosti posvećen gostu i njegovom odmoru.

Brandovi

my-mobilehome.com
avtokampi.si

170+

Kampova

750+

Tipova mobilnih kućica

2.500+

Vila i kuća za odmor

100.000+

Gostiju boravilo

Naše putovanje

Osnovana 2015. godine pod imenom društva Adria Camps d.o.o., Gaveia d.o.o. je od online putničke agencije postala travel tech tvrtka koja vlastitim in-house custom rješenjima, web aplikacijama, softverima i automatiziranim procesima u prodaji i marketingu osigurava potpuno korisničko iskustvo.

Konstantnim rastom, povećanjem portfolija i širenjem na nove turističke niše u Hrvatskoj i Europi, Gaveia d.o.o. je osigurala poziciju jedne od najvećih travel tech tvrtki u Hrvatskoj, a i šire.

 

 

 1. Prosinac 2015.

  Osnovan Adria Camps

  Osnovano je društvo Adria Camps d.o.o.

 2. Lipanj 2016.

  Pokrenut portal adriacamps.com

  Pokrenut je adriacamps.com – web portal te ujedno i prva hrvatska kamping agencija.

 3. Rujan 2017.

  Porast smještajnih kapaciteta

  Dosegli smo brojku od 70 kampova u Hrvatskoj, više od 15.000 parcela i 5.000 mobilnih kućica.

 4. Travanj 2018.

  Novo ime: Gaveia

  AdriaCamps d.o.o. mijenja ime u Gaveia d.o.o.

 5. Srpanj 2018.

  Novi brand: meinmobilheim.de

  Pokrenute su web stranice meinmobilheim.de i my-mobilehome.com specijalizirane za najam mobilnih kućica u Hrvatskoj.

 6. Kolovoz 2018.

  Najveća online kamping agencija

  Postali smo najveća online putnička agencija specijalizirana za mobilne kućice i kamping u Hrvatskoj po broju ostvarenih noćenja.

 7. Srpanj 2019.

  Novi brand: villas-guide.com

  Pokrenuta je web stranica villas-guide.com s više od 2.000 kuća za odmor i vila za najam u cijeloj Hrvatskoj.

 8. Ožujak 2020.

  Time to scale!

  Gaveia je iz pandemije izvukla ono najbolje: 2020. godina bila je idealna za razvoj i optimizaciju naših interno razvijenih softvera i automatizacije prodajnih procesa. Novim zapošljavanjima i širenjem našeg razvojnog tima postavili smo stabilne temelje za eksponencijalni rast i širenje na strana tržišta.

 9. Travanj 2021.

  Gaveia went international!

  Brendovi Gaveia sada djeluju na hrvatskom, talijanskom, francuskom i španjolskom tržištu, a mnogi drugi dolaze. Zahvaljujući stabilnim temeljima i dobro pripremljenoj sezoni, daleko smo nadmašili naše brojke prije pandemije: Gaveia je u 2021. ostvarila rast od 300% u odnosu na rekordnu 2019. godinu.

 10. Rujan 2022.

  Naš cilj u 2022.

  U 2022. ojačali smo prisutnost na stranim tržištima - Italija, Francuska i Španjolska i osnažili vlastiti portfolio vila i kuća za odmor. Uz to, brend Villas Guide u potpunosti je redizajniran i osvježen dodatnim featurima za unaprjeđenje korisničkog iskustva. Sezona 2022. je zaista nadmašila sva očekivanja i predviđene ciljeve: Gaveia je u 2022. godini ostvarila rast od 200% u odnosu na rekordnu 2021. godinu.

 11. Siječanj 2023.

  Gaveia obitelj raste!

  Konstantno gledamo naprijed i težimo ostvariti sve zacrtane ciljeve. U 2023. godini brendu Gaveia pridružuje se Avtokampi.si, najznačajniji kamping portal u Sloveniji, s više od 15 godina iskustva na području kampinga. Osim udruživanja s Avtokampi.si i jačanja prisutnosti na slovenskom kamping tržištu, dodatnim zapošljavanjima ojačali smo naš tim s 20+ specijalista u području prodaje, digitalnog marketinga i IT-a.

Naši partneri

Adriatic Kamp
Adriatic Kampovi
Aminess
Arena Hospitality Group
Baia Holiday
Vranjica Belvedere
Bluesun
Erica Turizam
Estivo Travel
Hadria
Happy Camp
Ilirija Resort
Losinia
Maistra
Mediteran Kamp
Medora Hotel & resorts
Mini Caravan Service
Mon Perin
Plava Laguna
Camping Resort Solaris
Turisthotel
Vacanselect
Valamar Riviera
Venue Holiday

Naši gosti o nama

Mislim, da sem večino kontaktirala z gospo Ivano Hruško. Zelo sem bila vesela njene pomoči pri iskanju namestitve. Gospa Hruško je bila izredno odzivna, prijazna, upoštevala je vse naše želje in nam pomagala pri organizaciji krasnega dopusta. Storitve AdriaCamps bomo zagotovo še koristili.

Mateja K. sl

Bilo nam je predivno ko iz bajke upravo onako kako ste nam Vi gdja Tereza predstavili u ponudi , jos jednom puno hvala do sljedeceg odmora 🤩

Ljerka B. hr

Vrlo ljubazne i brze djelatnice.

Filip H. hr

Od početka razgovora do kraja, izuzetno uslužni i ljubazni.

Sonja H. hr

Ljubaznost kod rezervacija i sve potrebno da bi se dogovorio boravak izuzetno susretljivo osoblje

Stela A. hr

Vrlo uslužni i ažurni, jednostavna potvrda rezervacije, brzi odgovori.

Vjekoslav B. hr

Ljubazno osoblje.

Gordana T. hr

Drago mi je da sam pronašla vaš sajt. Izuzetno želim da zahvalim Marijan Dežić na ljubaznosti i razumjevanju i kod prinudnog pomjeranja termina.

Slađana B. hr

Svi su iznimno dobro raspoloženi i profesionalni unatoč velikim gužvama.

Ivan D. hr

Imali smo tri dodatna upita privatne prirode, dobili smo detaljni odgovor u veoma kratkom roku. Uz to smo mijenjali datum rezervacije, što je također super po našoj zelji sprovedeno.

Josipa L. hr

Brzi i srdačni u pružanju informacija.

Suzana K. hr

Bez problema.

Tina Č. hr

Ljubaznost, profesionalnost i susretljivost.

Jasminka J. hr

Hiter odziv, sistem rezervacij po internetu dober.

Nataša F. sl

Podaci o tvrtki

Gaveia d.o.o. za usluge i turistička agencija

Adresa: Rijeke Raše 7, 52466 Novigrad – Hrvatska
ID CODE: HR-B-52-130052259
Voditelj poslova: Alen Salamun
Svojstvo u kojem nastupa: Posredovanje ugostiteljskih usluga (prodaja i rezervacija smještaja i drugih ugostiteljskih usluga)
Broj Sudskog Registra: 130052259
OIB: 30657775410
Djelatnost turističke agencije podliježe službenom nadzoru Državnog inspektorata, Turistička inspekcija, Šubićeva 29, 10 000 Zagreb.

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.