Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

najboljih mobilnih kućica u regiji Gorenjska

Regija Gorenjska u Sloveniji prekrasno je odredište za ljubitelje kampiranja, sa svojim zapanjujućim alpskim krajolicima, kristalno čistim jezerima i šarmantnim selima. Mobilne kućice u kampovima nude udoban i praktičan način za istraživanje prirodnih ljepota i kulturne baštine regije.

Mnogi kampovi u Gorenjskoj nude moderne i dobro opremljene mobilne kućice sa sadržajima kao što su vlastite kupaonice, kuhinje i udobni kreveti. Prostrane i udobne mobilne kućice za goste, zajedno s raznim sadržajima poput bazena, sportskih terena i igrališta.

Mobilne kućice u kampovima u Gorenjskoj također omogućuju jednostavan pristup kulturnim znamenitostima regije, poput povijesnih gradova, šarmantnih sela i zadivljujućih dvoraca. Od posjeta slikovitom Bledskom dvorcu do istraživanja starog grada Radovljice, mobilne kućice nude udobnu i praktičnu bazu za istraživanje bogate povijesti i kulturne baštine Gornje Kranjske.

Prikaži više
Odaberite datum dolaska i odlaska
Odaberite datume dolaska i odlaska
2 Odrasli, 0 djece
Odaberite broj gostiju

Odrasli Dob 18+

Djeca Dob 0-17

Odaberite dob djece

Kućni ljubimci Svi ljubimci

U cijenu smještaja nije uračunat trošak kućnog ljubimca

Nema pronađenih rezultata. Pokušajte ponovno.

Pošalji upit

Odaberite datum dolaska i odlaska

Odrasli Godine 18+

Djeca Godine ispod 18

Kućni ljubimci Svi ljubimci

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.