Baška Beach Camping Resort (Ex. Zablaće) ****

Želite izravan dodir s netaknutom prirodom? Popodnevna izležavanja na prekrasnoj šljunčanoj plaži? Pogled na susjedne otoke? Odaberite Baška Beach Camping Resort, kamp koji privlači vrhunskom lokacijom uz more, mnoštvom sadržaja i smještajnih kapaciteta.

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Različite kategorije parcela veličine najmanje 70 m2 pružaju spuštaju se od borovim krošnjama natkrivenih dijelova kampa do šljunčane plaže gdje su se smjestile Premium Mare parcele. Sve su opremljene priključkom električne energije i vode, dok pojedine imaju i priključak na odvod. Sanitarni čvorovi kampa suvremeno su opremljeni i raspolažu standarnom sanitarnom opremom, kamper servisom i prilagođeni su osobama s invaliditetom. Podignite kampiranje na novu razinu i odaberite mobilnu kućicu Vela Bay Premium i Marena Premium za svoj boravak. Moderno opremljene raspolažu dvijema spavaćim sobama, kupaonicom, kuhinjom, klimatizacijom i WiFi priključkom. Zelena površina koja se pruža ispred terase mobilne kućice idealna je za duge ljetne dane – sunčanje, dječju igru ili roštiljanje.

PLAŽE I BAZENI

Potpuno prirodna, šljunčana plaža prostire se cijelom dužinom kampa. Idealna je za obitelji s djecom, ali i sve one koji žele aktivno popodne na plaži. U vrućim ljetnim danima osvježenje će potražiti i vaši kućni ljubimci – zašto ih ne odvesti na kupanje na Velu plažu? Jedan dio plaže namjenjen je za morske radosti s njima. Na samo 100 metara od Baška Beach Camping Resorta na raspolaganju vam je besplatno korištenje bazena.

AKTIVNOSTI

Ne odričite se omiljenog sporta ili rekreacije. Želite li sportski aktivan odmor – u Baška Beach Camping Resortu okušajte se u tenisu, beach volley-u ili jahanju. Želite wellness iskustvo i u kampu – na raspolaganju vam je wellness centar i fitness nedaleko od kampa.