Plitvice Holiday Resort***

Smješten na samom ulazu u Nacionalni park Plitvička jezera, idealan je za opuštajući odmor daleko od ljetne vreve, aktivni odmor u prirodi ili zimski odmor uz jezero. Doživite drugačiji odmor i odaberite Plitvice Holiday Resort.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 460
  • Površina: 5ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: Cjelogodišnji kamp
  • Parcele: 99
  • Mobilne kućice: 10
  • Glamping: 6
  • Wifi Gratis

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Bez obzira da li ste ljubitelj klasičnog kampiranja u šatoru ili ste se odlučili za odmor u mobilnim kućicama, u Plitvice Holiday Resortu možete pronaći oboje. Na površini od 50 ha raspoređene su uređene parcele za kampere, kamp prikolice i šatore. Sve parcele raspolažu priključkom električne energije, dok pojedine imaju priključak na vodu i odvodnju. U samom centru kampa nalaze se moderni sanitarni čvorovi, opremljeni perilicom i sušilicom rublja, daskom za peglanje i peglom. Gostima su također na raspolaganju i rashladni pretinci za čuvanje hrane. Osim parcela u Plitvice Holiday Resortu pronaći ćete novouređene mobilne kućice Plitvice, glamping kućice, bungalove te indijansko selo za avanturistički odmor u prirodi. Mobilne kućice raspolažu s dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, potpuno opremljenom kuhinjom i prostranom terasom s koje se pruža pogled na bazen kampa. Za drugačiji odmor i potpuno prepuštanje prirodi pronaći ćete indijansko selo koje se sastoji od 6 šatora i zajedničkom kupaonicom. Plitvice Holiday Resort raspolaže i sa tri bungalova opremljenim grijanjem, klimom i SAT TV-om, idealnima za snježni zimski odmor. Luksuzne glamping kućice Tree House i Lake House u krošnjama borova ili na samom novouređenom jezeru od 2018. godine posebnost su Plitvice Holiday Resorta.

RESTORANI I BAROVI

Odlučite li se za doručak, ručak ili večeru u restoranu Turist, nećete pogriješiti. Uz klasična jela, kušati možete brojna lička jela i pritom uživati u pogledu na prirodu.

Novosti 2018 - Kamp Turist Grabovac

PLAŽE I BAZENI

Iako stotinama kilometara udaljen od plaže, mjesto za ljetno osvježenje pronaći ćete i u Plitvice Holiday Resortu. Uz mobilne kućice smješten je bazen u kojem se možete opustiti na ležaljkama na sunčalištu ili osvježiti u pool baru uz svakodnevnu ponudu koktela i snackova.

AKTIVNOSTI

Mali kamp s mnoštvom aktivnosti? Odabir je Plitvice Holiday Resort. Nebrojene su mogućnosti koje pruža odmor u unutrašnjosti Hrvatske. Okušajte se u pecanju s iskusnim ribičima, upoznajte druželjubive konje i galopirajte u organiziranim turama ili se pak odvažite na izlet kajacima po rijeci Mrežnici. Biciklom možete istražiti okolicu kampa i uživati ljepote kraja. Neizostavan je posjet Nacionalnom parku Plitvička jezera. U koje god se godišnje doba odlučite na posjet Nacionalnom parku, njegova ljepota će vas pozvati na ponovni posjet.

Prikaži više

Camping Turist Grabovac

Camping.Info Ocjena

Logo camping.info Živi vodič za kampove!