Plitvice Holiday Resort***

Smješten na samom ulazu u Nacionalni park Plitvička jezera, idealan je za opuštajući odmor daleko od ljetne vreve, aktivni odmor u prirodi ili zimski odmor uz jezero. Doživite drugačiji odmor i odaberite Plitvice Holiday Resort.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 460
  • Površina: 5ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: Cjelogodišnji kamp
  • Parcele: 99
  • Mobilne kućice: 10
  • Glamping: 6
  • Wifi Gratis
  • Ocjena: 4.4 TrustYou

Kada želite boraviti u kampu Plitvice Holiday Resort?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Bez obzira da li ste ljubitelj klasičnog kampiranja u šatoru ili ste se odlučili za odmor u mobilnim kućicama, u Plitvice Holiday Resortu možete pronaći oboje. Na površini od 50 ha raspoređene su uređene parcele za kampere, kamp prikolice i šatore. Sve parcele raspolažu priključkom električne energije, dok pojedine imaju priključak na vodu i odvodnju. U samom centru kampa nalaze se moderni sanitarni čvorovi, opremljeni perilicom i sušilicom rublja, daskom za peglanje i peglom. Gostima su također na raspolaganju i rashladni pretinci za čuvanje hrane. Osim parcela u Plitvice Holiday Resortu pronaći ćete novouređene mobilne kućice Plitvice, glamping kućice, bungalove te indijansko selo za avanturistički odmor u prirodi. Mobilne kućice raspolažu s dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, potpuno opremljenom kuhinjom i prostranom terasom s koje se pruža pogled na bazen kampa. Za drugačiji odmor i potpuno prepuštanje prirodi pronaći ćete indijansko selo koje se sastoji od 6 šatora i zajedničkom kupaonicom. Plitvice Holiday Resort raspolaže i sa tri bungalova opremljenim grijanjem, klimom i SAT TV-om, idealnima za snježni zimski odmor. Luksuzne glamping kućice Tree House i Lake House u krošnjama borova ili na samom novouređenom jezeru od 2018. godine posebnost su Plitvice Holiday Resorta.

RESTORANI I BAROVI

Odlučite li se za doručak, ručak ili večeru u restoranu Turist, nećete pogriješiti. Uz klasična jela, kušati možete brojna lička jela i pritom uživati u pogledu na prirodu.

PLAŽE I BAZENI

Iako stotinama kilometara udaljen od plaže, mjesto za ljetno osvježenje pronaći ćete i u Plitvice Holiday Resortu. Uz mobilne kućice smješten je bazen u kojem se možete opustiti na ležaljkama na sunčalištu ili osvježiti u pool baru uz svakodnevnu ponudu koktela i snackova.

AKTIVNOSTI

Mali kamp s mnoštvom aktivnosti? Odabir je Plitvice Holiday Resort. Nebrojene su mogućnosti koje pruža odmor u unutrašnjosti Hrvatske. Okušajte se u pecanju s iskusnim ribičima, upoznajte druželjubive konje i galopirajte u organiziranim turama ili se pak odvažite na izlet kajacima po rijeci Mrežnici. Biciklom možete istražiti okolicu kampa i uživati ljepote kraja. Neizostavan je posjet Nacionalnom parku Plitvička jezera. U koje god se godišnje doba odlučite na posjet Nacionalnom parku, njegova ljepota će vas pozvati na ponovni posjet.

Pročitajte i novosti od 2018. godine u Plitvice Holiday Resortu!

Prikaži više