Pet friendly mobilne kućice

Donosimo vam popis mobilnih kućica u kojima je dobrodošao i vaš najbolji četveronožni prijatelj. Odaberite kampove u kojima se mobilne kućice nalaze, koji mogu pružiti razne oblike sadržaja čak i za vaše ljubimce.

Otputujte na vašu odabranu destinaciju i sa sobom povedite i svog ljubimca koji će uživati u novoj okolini. Udobne mobilne kućice, smještene u kampovima koji dozvoljavaju ljubimce, oduševiti će svojim sadržajem vas i vašu obitelj. Mobilne kućice idealan su izbor za obitelji s ljubimcima zbog prostranog prostora koji nude.

U blizini se nalaze razne šetnice za pse, koje su idealno mjesto za istraživanje novog područja i upoznavanje novih prijatelja. Kampovi u kojima su kućice smještene sadrže i tuš kabine za pse kako bi lakše održavali čistoću svojih ljubimaca. Nedaleko od vas, nalaze se i plaže na kojima je dozvoljen boravak vaših ljubimaca, nemojte zaboraviti posjetiti parkove za pse gdje se mogu rastrčati bez briga i istražite razne barove koji nude brojne poslastice. Pripazite jedino na pridržavanje pravila kako vaši ljubimci ne bi ometali druge posjetitelje kampa.

Isplanirajte odmor u kojemu mogu uživati i vaši ljubimci te započnite s uživanjem na Mediteranu!

Prikaži više

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.