Kamp Belvedere Vranjica****

Uronjen u gustu borovu šumu i smješten nedaleko grada Trogira, kamp Belvedere Vranjica nepogrešiv je odabir želite li se kompletno podrediti prirodi, a pritom ostati u blizini grada.

 • Kategorija kampa:
 • Kapacitet: 1353
 • Površina: 7ha
 • Tip kampa: Tekstilni
 • Sezona: IV - X
 • Parcele: 451
 • Mobilne kućice: 94
 • Wifi Gratis
 • Čistoća u kampu: 3.9/5
 • Ocjena: 4.5 TrustYou

Kada želite boraviti u kampu Kamp Belvedere Vranjica?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Nezaboravan doživljaj istinskog kampiranja garantira čak 373 parcela, rasprostranjenih po cijelom kampu. Opremljene priključkom električne energije, vode i odvodnje idealan su odabir za kampiranje s kamperom ili kamp prikolicom. Odaberite svoju parcelu i uživajte u pogledu na obližnje otoke! Sanitarni čvorovi, obnovljeni i moderno opremljeni, raspolažu prostorom za presvlačenje beba, praonicom i sušionicom rublja, te prostorom za tuširanje kućnih ljubimaca.. Želite li boraviti u prirodi okruženi mediteranskim zelenilom, ali niste ljubitelji šatora – odaberite mobilne kućice Belvedere za svoj odmor. Moderno uređene, opremljene klimatizacijom, kupaonicom i dvijema spavaćim sobama pružiti će vam sve za nezaboravno ljetovanje u kampu. Opustite se u pogledu koji se pruža s natkrivene i prostrane terase!

RESTORANI I BAROVI

Kušajte autentična dalmatinska jela spravljena na ''starinski'' način i pritom uživajte u izvornom dalmatinskom ambijentu restorana Dalamacija te pizze iz vlastite krušne peći na drva u restoranu Trattoria Bella. Zasladite se domaćim slasticama tijekom cijelog dana u SweetDreams Cakehouse – kupanje i sladoled vrhunska su kombinacija. Opustite se u pogledu koji oduzima dah. Sports bar, Ay Wamo bar i Lungo Mare bar osim jedinstvenog pogleda nude i velik izbor osvježavajućih ljetnih pića.

PLAŽE I BAZENI

Duga, djelomično šljunčana plaža kampa Belvedere Vranjica glavno je mjesto zabave u kampu. Vodeni sportovi kao što su vožnja bananom, jet ski, tuba, skijanje na vodi i sandoline samo su dio adrenalinske vodene ponude kampa koju možete pronaći u neposrednoj blizini kampa. Pogled na more, ali kupanje u bazenu? U kampu Belvedere Vranjica je i to moguće. Novoizgrađeni bazen posebno je mjesto za odmor duha i tijela.

 • NOVO OD 2018: Novi bazenski kompleks unutar kampa i novouređena plaža sa suncobranima i ležaljkama

AKTIVNOSTI

Zabava na kopnu, ali i moru dovesti će vaš odmor na novu razinu. Prepustite se aktivnom odmoru i uživajte u vodenim sportovima nedaleko kampa, šetnji stazom zdravlja, jutarnjoj gimnastici. Opustite se u večernjim programima animacije i stvarajte uspomene zajedno s obitelji.

Pročitajte i novosti od 2019. godine u kampu Belvedere Vranjica!

Prikaži više