Najbolje ocijenjeni kampovi

Odlučili ste ovo ljeto provesti u kampu, ali ne znate koji odabrati? Proučite što su o kampovima rekli naši dosadašnji gosti i odaberite visoko ocijenjen kvalitetan kamp koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

Kod planiranja odmora u kampu potrebno je u obzir uzeti nekoliko bitnih faktora. Neki od njih su lokacija, vrsta smještajne jedinice, sadržaji kampa, dostupne aktivnosti, plaža i jačina Wi-Fi signala. Nitko na odmor ne voli ići na slijepo, već se svi prije polaska volimo informirati o kvaliteti navedenog. A ako je kvaliteta dobra, lakše ćemo se za nešto odlučiti. Isto vrijedi i za kampove.

Kako bismo vam maksimalno olakšali odabir i kako biste bili sigurni da ste se odlučili za dobar kamp, proučite kategoriju najbolje ocijenjenih kampova. Recenzije su ostavili naši gosti, a ima li išta vrjednije i autentičnije od mišljenja ljudi koji su zaista boravili u kampu? U kategoriji ćete pronaći velik broj kampova diljem Hrvatske i Italije koji će vas oduševiti lokacijom, sadržajima i smještajem.

Odlučite se za jedan od najbolje ocijenjenih kampova i provjerite što je to što je oduševilo brojne goste prije vas.

    Prikaži više

Najtraženiji kampovi u Hrvatskoj

Najbolje ocijenjeni kampovi koje preporučaju naši gosti

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.