Solaris Naturist Camping Resort***

U bujnom zelenilu poluotoka Lanterna smjestilo se i naturističko naselje Solaris s više od 2 kilometra plaže različitih tipova, raznovrsnim smještajem i visokokvalitetnim sportskim i zabavnim aktivnostima.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 4857
  • Površina: 49ha
  • Tip kampa: FKK
  • Sezona: IV - IX
  • Parcele: 1436
  • Wifi Gratis

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Odaberite jednu od 547 uređenih parcela, potpuno opremljenih za vaš osjećaj privatnosti. Opustite se u istinskom naturističkom odmoru na jednoj od novih parcela Luxury Mare, smještenih na najboljim mjestima uz samo more, sa suncobranom i roštiljem na samoj parceli. Osjetite bliski kontakt prirode koji nude nove mobilne kućice Naturist Premium Vista Mare i Naturist Premium Suite jedinstvenog dizajna – potpuno opremljena kuhinja, kupaonice, spavaće seobe, klimatizacija osnovne su karakteristike kućica za suvremeni odmor u prirodi.

RESTORANI I BAROVI

À la carte restorani u naturističkom kampu Solaris poslužuju mediteranske specijalitete, pripremljene na izvoran način. Buffet restoran Solaris s prostranom terasom nudi vam mogućnost predbilježbe polupansiona, a domaće istarske delicije možete kušati u jednom od brojnih mjesnih restorana. Osvježavajuća pića i lagane ljetne obroke možete pronaći u Sidru, restoranu uz bazen.

PLAŽE I BAZENI

Priroda se poigrala ljepotom plaža u naturističkom kampu Solaris. Bistro more kupa 2,5 kilometara dugu plažu koja nudi dovoljno prostora za uživanje u sunčevim zrakama na šljunčanoj, travnatoj ili popločenoj površini. Mjesto koje uz opuštanje nudi i osvježenje je bazen, ispunjen slatkom vodom. Osunčajte se na ležaljkama na bazenu koje su za goste kampa bez nadoplate.

AKTIVNOSTI

Biciklističke ture, nordijsko hodanje, aerobik u vodi i brojni sportski turniri samo su dio bogatog zabavnog i sportskog programa. Početkom kolovoza u kampu se održava Karneval Solaris, gdje možete na jedan dan postati ono što ste oduvijek željeli biti. Pridružite se zabavnom programu animacijskog tima, sigurno će vašu cijelu obitelj uključiti u brojna zanimljiva događanja tijekom vašeg boravka!

Prikaži više

Naturist Camping Solaris

Camping.Info Ocjena

Logo camping.info Živi vodič za kampove!