Kamp Aminess Sirena****

Poseban po svojoj lokaciji (nekoliko minuta mirne šetnje dijeli vas od starog grada Novigrada) kamp Aminess Sirena će u staroj borovoj šumi istinskom zaljubljeniku u prirodu pružiti sve potrebno za odličan odmor na Jadranu.

 • Kategorija kampa:
 • Kapacitet: 1800
 • Površina: 10,5ha
 • Tip kampa: Tekstilni
 • Sezona: III - XI
 • Parcele: 529
 • Mobilne kućice: 71
 • Wifi Gratis
 • Čistoća u kampu: 4.4/5
 • Ocjena: 4.4 TrustYou

Kada želite boraviti u kampu Kamp Aminess Sirena?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Ljubiteljima klasičnog kampiranja na raspolaganju je preko 600 parcela, raspoređenih po cijelom kampu, od onih tik uz more do parcela u miru borova. Uz standardne električne priključke na svim parcelama, pojedine su opremljene i modernom infrastrukturom – voda, odvodnja, SAT TV i bežični pristup internetu. Potpuno renovirani sanitarni čvorovi suvremeno su opremljeni za potrebe osobne higijene odraslih osoba, djece, ali i osoba s invaliditetom. Dodatnu udobnost vlastitog doma u kampu osigurava nekoliko novih mobilnih sanitarnih čvorova i mogućnost najma privatne kupaonice. Tražite udobnost hotela ili apartmana, ali istovremeno želite boraviti u prirodi? U tom slučaju, holiday homes u kampu Aminess Sirena idealne su za vaš odmor. Dizajnerski uređene mobilne kućice Bella Vista, Sirena Prestige Village i Sirena Premium Village, smještene uz neposrednu blizinu plaže, imaju besplatan pristup internetu, priključak satelitske televizije, klimatizaciju, ali i grijanje, a boravak je moguć do kasne jeseni.

 • NOVO OD 2019: Nove parcele Sirena Mare, u prvom redu do mora
 • NOVO OD 2019: 2 novouređena sanitarna čvora

RESTORANI I BAROVI

Ponudu istarskih specijaliteta, ali i međunarodnih jela možete isprobati u restoranu Grill Sirena. Pogled na more iz restorana je jedinstven. Popodnevnu kavu možete popiti u baru Oleandar dok uz vas umirujuće šumi more. Predahnite dok se vaši najmlađi vesele s ostalom djecom na modernom dječjem igralištu smještenom odmah pokraj buffet restorana Oleandra.

PLAŽE I BAZENI

Šljunčana i kamena plaža, osunčana jadranskim suncem, ali i zaštićena Plavom zastavom, postat će dnevni boravak na vašem odmoru. Opustite se na bazenu Aminess Punto Mare Fun & Beach zone. To je mjesto brojnih svakodnevnih događanja i aktivnosti. Kauč zamijenite ležaljkama, a daljinski upravljač hladnim koktelom!

AKTIVNOSTI

Uz vodeni park na moru, za brojne sportske i zabavne aktivnosti na kopnu pobrinut će se animacijski tim. Odmah uz kamp djeca mogu zajedno s animatorima izrađivati brojne suvenire, učiti hrvatski jezik ili sudjelovati u sportskoj mini olimpijadi. Za odrasle su pripremljene vođene grupe za tjelovježbu. Započnite dan s jutarnjom gimnastikom, dočekajte podne u bazenu uz aerobik u vodi i pozdravite dan s aerobikom ili zumbom uz zalazak sunca na plaži. Centar vrhunske ljetne zabave je zona Aminess Punto Mare Fun & Beach, gdje u posebnom ambijentu Mediterana možete uživati u tematskim večerima.

Prikaži više