Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

Mobilne kućice u Sloveniji pružaju udobnu i praktičnu opciju za kampiranje.

Mobilne kućice nude sjajan način da uživate u udobnosti doma dok ste na otvorenom te su izvrstan izbor za obitelji ili veće grupe.

Mobilne kućice u Sloveniji pružaju bazu za istraživanje okolnog područja i nude pogodnosti kao što su kupaonice, kuhinje, natkrivene terase, televizije i dodatni sadržaj kojeg nemate u šatoru ili kamperu. Osim toga, mnogi kampovi nalaze se u blizini popularnih područja za planinarenje i rekreaciju na otvorenom, što olakšava uživanje u prirodnim ljepotama Slovenije.

Mobilne kućice često se nalaze u središnjem dijelu kampova i okružene su zelenilom te omogućavaju osjećaj privatnosti i opuštajuć boravak na svježem zraku. Mogu se pronaći mobilne kućice na mirnoj i tihoj lokaciji s pogledom na more, jezero ili planine.

Zbog bogatog sadržaja, mobilne kućice prikladna su opcija za duži boravak. Neki kampovi također imaju bazene, igrališta ili animaciju, što može biti idealno za obitelji s djecom.

Pretražite mobilne kućice po regijama

Popularne regije u kojima možete pronaći mobilnu kućicu za sebe!

Prikaži sve regije

Pošalji upit

Odaberite datum dolaska i odlaska

Odrasli Godine 18+

Djeca Godine ispod 18

Kućni ljubimci Svi ljubimci

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.