60+ najboljih obiteljskih kampova

Kako provesti kvalitetno vrijeme sa obitelji? Najbolji odgovor na to pitanje pronaći ćete u obiteljskim kampovima. Već od samog dolaska u kamp vaša će djeca uroniti u raznoliku ponudu zabavnih aktivnosti i programa za sve uzraste.

Bezbrižno igranje u moru, gradnja kula od pijeska i traženje školjaka – sve to nije dovoljno za obiteljski odmor iz snova. Upravo iz tog razloga obiteljski kampovi su svoje sadržaje prilagodili cijeloj obitelji, a posebice djeci. Vesele igre onih najmlađih u mini klubu ili sportske aktivnosti za one nešto starije omogućit će vam da i sebi posvetite malo vremena.

Obiteljski kampovi osiguravaju opuštajući, ali istovremeno i aktivan odmor. Svi gosti imaju priliku uživati u brojnim ponudama i sadržajima – bez obzira dolazite li vlastitim kamperom ili šatorom ili pak preferirate nešto više komfora i odlučite se za boravak u mobilnoj kućici. Mogućnost najma obiteljske kupaonice i sanitarni čvorovi prilagođeni za vaše najmlađe učinit će vaš odmor još opuštenijim.

Stvorite nezaboravne obiteljske uspomene i provedite jedinstveni godišnji odmor u jednom od prekrasnih obiteljskih kampova.

Prikaži više

Najtraženiji kampovi u Hrvatskoj

Najbolje ocijenjeni kampovi koje preporučaju naši gosti

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.