Bunculuka Naturist Camping Resort****

Neodoljiv poziv prirode za povratak iskonskom načinu života i avanturističkom ritmu vremena dozvat će vas iz Bunculuka Naturist Camping Resorta.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 1000
  • Površina: 4.70ha
  • Tip kampa: FKK
  • Sezona: IV - X
  • Parcele: 367
  • Mobilne kućice: 28
  • Wifi Gratis
  • Ocjena: 4.3 TrustYou

Kada želite boraviti u kampu Bunculuka Naturist Camping Resort?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Dodirujući bijeli žal, parcele Bunculuka Naturist Camping Resorta prostiru se kroz borovu šumu, zaštićenu gorostasim kršnim stijenama. Parcele veličine do 100 m2 opremljene su priključkom električne energije i vode. Osim izvrsne lokacije i osnovnih priključaka, pojedine parcele raspolažu i priključkom odvodnje. U centralnom sanitarnom čvoru gostima su na raspolaganju perilice i sušilice rublja, kupaonice, prostor za presvlačenje beba i zahodi za djecu. Sanitarni čvorovi kampa prilagođeni su osobama s invaliditetom. Prepustite se vjetru, suncu i moru u kojem ćete moći uživati sa uređene terase svoje mobilne kućice Comfort i Comfort Couple. Opuštanje na ležaljci i uživanje u nezaboravnom pogledu na pučinu sve je čega ćete se sjećati nakon svog odmora.

RESTORANI I BAROVI

Ljetni obrok je potpun doživljaj samo ako je uz more. U jedinstvenom ambijentu Boneta Bistro & Lounge uživat ćete u spoju mora i gourmet specijaliteta otoka Krka. Osim za duge ljetne večere, ovo neodoljivo mjesto idealno je za druženje s prijateljima – u osvježavajućem predahu od mora ili toploj večernjoj zabavi uz glazbu.

PLAŽE I BAZENI

Posebnost Bunculuka Naturist Camping Resorta je upravo plaža. Duga šljunčana uvala postati će vaš dnevni boravak tijekom odmora. Opremljena ležaljkama i suncobranima, idealna je za cjelodnevno upijanje topline sunca ili igranja s najmlađima. Na odmor ste poveći i kućnog ljubimca? Ni njemu neće biti uskraćena zabava – povedite ga na kupanje na posebno označenim mjestima plaže. Iako bi bilo šteta ljepotu ove plaže zamijeniti bazenom, za goste kampa na raspolaganju je bazen hotela Corinthia Baška Sunny by Valamar.

AKTIVNOSTI

Razbudite se uz jutarnju gimnastiku ili sudjelujte u mnoštvu sportskih turnira. Okušajte se u boćanju i streljaštvu ili održite formu u fitness centru hotela Corinthia Baška. Dan bi bilo najbolje završiti na jedan način – uz more, najdraže društvo i vrhunsku glazbu.

Prikaži više