Kamp Resort Lanterna ****

U prekrasnom prirodnom okruženju poluotoka Lanterna, na pola puta između Poreča i Novigrada, smjestio se istoimeni kamp. Po kampu Lanterna raspoređene su različite zone koje ostavljaju dojam više kampova u jednom, dajući istovremeno osjećaj sigurnosti i udobnosti. Izdvojen od glavne gradske ceste i smješten odmah uz more, idealno je mjesto za obiteljski odmor.

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Različiti tipova parcela nude smještaj uz obalu mora ili u hladovini mediteranskog parka. Sve parcele imaju električni priključak, dok pojedine imaju priključak na vodu i odvodnju. Posebnost su parcele smještene odmah uz more koje, osim potpune infrastrukture, nude buđenje uz šum mora te roštilj i suncobran. Moderno uređeni, sanitarni čvorovi kampa Lanterna opremljeni su prostorom za presvlačenje beba, perilicom i sušilicom rublja te su prilagođeni osobama s invaliditetom. Osim parcela u kampu Lanterna smještaj možete pronaći i u mobilnim kućicama. Premium Istrian Village istarsko je selo za obitelji opremljeno bazenom, posebnim tematskim dječjim igralištima, pješčanim i vodenim atrakcijama, a Premium Vista Mare mobilne su kućice s pogledom na more. Jedinstvenost kampa Lanterna je Glamping Village, selo opremljeno glamping šatorima, iz kojih se pruža izvanredan pogled na more i Novigrad. Prostrana terasa šatora savršena je za druženje s najdražima u večernje sate.

RESTORANI I BAROVI

Kamp Lanterna obogaćen je mnoštvom à la carte restorana koji nude mediteranske specijalitete za duge ljetne večeri, popodnevne obroke u restoranu brze hrane te uslugu take away restorana Adria. Barova je napretek, a na vama je da odaberete položaj – bar uz bazen ili bar na pješčanoj plaži savršeni su za uživanje u pogledu na more i Novigrad.

  • NOVO U 2016: Caffe bar ”Caffe Belvedere”

PLAŽE I BAZENI

Duga obala kampa otkriva sve čari ljeta na svojim plažama. Kamp Lanterna ponudit će vam razne vrste plaža – popločenu, stjenovitu, šljunčanu, travnatu i pješčanu, a iznad svake će se vijoriti Plava zastava, priznanje za čistoću mora i obale. Na pojedinim plažama postoje ulazi u more koji su prilagođeni osobama s invaliditetom. Kako bi i vaši kućni ljubimci uživali u morskim radostima, u kampu Lanterna za njih je osigurana posebna zona na plaži. Od 2016. godine dodatnu zabavu osigurati će novi obiteljski vodeni park s bazenima, toboganima i atrakcijama za djecu, te nova pješčana plaža s beach barom. U njenoj blizini pronaći ćete i kompleks bazena punjenih morskom vodom.

  • NOVO U 2016: Novi obiteljski vodeni park i nova pješčana plaža Adria

AKTIVNOSTI

Sportska dnevna i večernja animacija za djecu, ali i odrasle upotpunit će vaše dane u kampu Lanterna. Započnite dan jutarnjom gimnastikom, a tijekom dana odaberite kreativne radionice, gdje zajedno s vašim najmlađima možete izraditi suvenire koji će vam ostati kao uspomena na dane kampiranja u Lanterni. Zateknete li se u kampu Lanterna na dan kampa – sudjelujte u cjelodnevnom programu, zabavite se i osvojite vrijedne nagrade!

NOVOSTI U 2016. GODINI: KAMP RESORT LANTERNA****