Lanterna Premium Camping Resort ****

U prekrasnom prirodnom okruženju poluotoka Lanterna, na pola puta između Poreča i Novigrada, smjestio se istoimeni kamp. Po Camping Resortu Lanterna raspoređene su različite zone koje ostavljaju dojam više kampova u jednom, dajući istovremeno osjećaj sigurnosti i udobnosti. Izdvojen od glavne gradske ceste i smješten odmah uz more, idealno je mjesto za obiteljski odmor.

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Različiti tipova parcela nude smještaj uz obalu mora ili u hladovini mediteranskog parka. Sve parcele imaju električni priključak, dok pojedine imaju priključak na vodu i odvodnju. Posebnost su parcele smještene odmah uz more koje, osim potpune infrastrukture, nude buđenje uz šum mora te roštilj i suncobran. Moderno uređeni, sanitarni čvorovi Camping Resorta Lanterna opremljeni su prostorom za presvlačenje beba, perilicom i sušilicom rublja te su prilagođeni osobama s invaliditetom. Osim parcela u Camping Resortu Lanterna smještaj možete pronaći i u mobilnim kućicama. Premium Istrian Village, Marine Premium Village, Mediterranean Garden Premium Village i Maro Premium Village su sela za obitelji opremljena bazenom, posebnim tematskim dječjim igralištima, pješčanim i vodenim atrakcijama, a Premium Vista Mare, Marbello Premium Village i Happy Dog Premium Village mobilne su kućice s pogledom na more. Jedinstvenost Camping Resorta Lanterna je Glamping Village, selo opremljeno glamping šatorima, iz kojih se pruža izvanredan pogled na more i Novigrad. Prostrana terasa šatora savršena je za druženje s najdražima u večernje sate.

RESTORANI I BAROVI

Camping Resort Lanterna obogaćen je mnoštvom à la carte restorana koji nude mediteranske specijalitete za duge ljetne večeri, popodnevne obroke u restoranu brze hrane te uslugu restorana Adria, restorana Grano Duro i Tuna Bay Grill. Barova je napretek, a na vama je da odaberete položaj – bar uz bazen ili bar na pješčanoj plaži savršeni su za uživanje u pogledu na more i Novigrad.

    • NOVO OD 2017: Novi restoran Grano Duro, Tuna Bay Grill i nova Piazza kampa

Novosti 2018 - Camping Resort Lanterna

PLAŽE I BAZENI

Duga obala kampa otkriva sve čari ljeta na svojim plažama. Camping Resort Lanterna ponudit će vam razne vrste plaža – popločenu, stjenovitu, šljunčanu, travnatu i pješčanu, a iznad svake će se vijoriti Plava zastava, priznanje za čistoću mora i obale. Na pojedinim plažama postoje ulazi u more koji su prilagođeni osobama s invaliditetom. Kako bi i vaši kućni ljubimci uživali u morskim radostima, u Camping Resortu Lanterna za njih je osigurana posebna zona na plaži. Od 2016. godine dodatnu zabavu osigurati će novi obiteljski vodeni park s grijanim bazenima, toboganima i atrakcijama za djecu, te nova pješčana plaža s beach barom. U njenoj blizini pronaći ćete i kompleks bazena punjenih morskom vodom.

AKTIVNOSTI

Sportska dnevna i večernja animacija za djecu, ali i odrasle upotpunit će vaše dane u Camping Resortu Lanterna. Započnite dan jutarnjom gimnastikom, a tijekom dana odaberite kreativne radionice, gdje zajedno s vašim najmlađima možete izraditi suvenire koji će vam ostati kao uspomena na dane kampiranja u Lanterni. Zateknete li se u Camping Resortu Lanterna na dan kampa – sudjelujte u cjelodnevnom programu, zabavite se i osvojite vrijedne nagrade!

  • NOVO U 2018: Novi V Sport Park