Kamp Arena Pomer **

U srcu Pomerskog zaljeva kuca kamp Arena Pomer, kamp idealan za opuštajući obiteljski odmor, ali i kao mjesto za učenje surfanja.

PARCELE

Sjena mediteranskog raslinja ili šum Jadranskog mora, izbor je na vama. Kamp Arena Pomer na raspolaganju ima preko 250 prostranih parcela tik uz more, ali i na jednako privlačnom, mirnijem dijelu kampa, udaljenom od plaže.

RESTORANI I BAROVI

Nekad je Pomer bio čuveno uzgajalište riba i školjki, a danas u nasljeđu ima brojne riblje restorane. Jedan od njih nalazi se i u kampu Arena Pomer – provedite večer u à la carte restoranu Zlatna školjka i kušajte riblje specijalitete, školjke ili rakove. Ukoliko ste se za vrućih ljetnih mjeseci zaželili osvježenja, pronaći ćete ga u baru na plaži Gale, gdje uz veliku ponudu pića imate i razne brze zalogaje.

PLAŽE

Okruženom morem sa svih strana, u kampu Arena Pomer brojne su male šljunčane uvale, kamenite plaže s betoniranim sunčalištima, gdje svatko može pronaći svoje mjesto pod suncem ili u hladovini mediteranskog bilja.

AKTIVNOSTI

Neizostavno je boraviti u kampu Arena Pomer i pritom se okušati u surfanju na dasci. Pronađite društvo za turnir u odbojci na pijesku ili bicikl pod sebe i putem Rta Kamenjaka – parka izuzetne važnosti i ljepote. U neposrednoj blizini kampa možete pronaći centre za jahanje, paintball teren i aeropark koji nudi panoramske letove iznad Pule.