Kamp Arena One 99 Glamping (ex. Arena Pomer)****

Kompletno preuređen, opremljen s osam različitih glamping šatora i kućica, wellnessom, restoranom i lounge barom, kamp Arena One 99 Glamping poseban je 4* resort koji je glamping podignuo na jednu novu razinu.

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 730
  • Površina: 4,5ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: VI - IX
  • Glamping: 199
  • Wifi Gratis
  • Ocjena: 4.5 TrustYou

Kada želite boraviti u kampu Kamp Arena One 99 Glamping (ex. Arena Pomer)?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

GLAMPING ŠATORI I KUĆICE

Rasprostranjeni po cijelom poluotoku kampa Arena One 99 Glamping, čak 199 glamping šatora pružit će svojim gostima poseban doživljaj glampinga, na samo par koraka od mora. Vrhunski opremljeni, moderni glamping šatori, ali i glamping kućice na drveću idealni su za boravak obitelji, prijatelja i parova. Dok većina glamping šatora raspolaže s dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, šatori Mini Lodge romantični su suitevi za parove.

  • NOVO OD 2018: Novi glamping šatori

RESTORANI I BAROVI

Nekad je Pomer bio čuveno uzgajalište riba i školjki, a danas u nasljeđu ima brojne riblje restorane. Jedan od njih nalazi se i u kampu Arena One 99 Glamping – provedite večer u à la carte restoranu i kušajte riblje specijalitete, školjke ili rakove. Cijeli koncept glampinga u kampu Arena One 99 Glamping  posvećen je zdravom načinu života, tako da ćete u kampu pronaći i zelenu tržnicu, trgovinu zdravim namirnicama i novi restoran.

PLAŽE

Okruženom morem sa svih strana, u kampu Arena One 99 Glamping brojne su male šljunčane uvale, kamenite plaže s betoniranim sunčalištima, gdje svatko može pronaći svoje mjesto pod suncem ili u hladovini mediteranskog bilja. Novoizgrađeni wellness na otvorenom osigurat će opuštanje i potpunu relaksaciju svojim gostima. Wellness na otvorenom sastoji se od sauna, kupelji, jacuzzija, ''kišnih soba'', prostora za opuštanje, soba za masažu.

  • NOVO OD 2018: Novi wellness na otvorenom

AKTIVNOSTI

Svakodnevno se organiziraju tečajevi joge, kreativne radionice na temu zdrave prehrane i zdravog načina življenja. Gostima su u kampu Arena One 99 Glamping na raspolaganju razne aktivnosti, kao što je surfanje na dasci, SUP joga, biciklističke staze i staze za jogging, a najmlađi će uživati u zabavnim i kreativnim radionicama, tematskim dječjim igralištima, školi plivanja, dječjem pilatesu i jogi, kino večerima.

Pročitajte i novosti od 2018. godine u Arena One 99 Glampingu!

Prikaži više