Kamp Šimuni***

Okružen jedinstvenim plažama i obogaćen mnoštvom sadržaja za aktivan odmor, kamp Šimuni je kamp koji će vam otvoriti svoja vrata u svako doba godine!

  • Kategorija kampa:
  • Kapacitet: 3650
  • Površina: 40ha
  • Tip kampa: Tekstilni
  • Sezona: I - XII
  • Parcele: 652
  • Mobilne kućice: 212
  • Wifi Gratis

Kada želite boraviti u kampu Kamp Šimuni?

Cijene mogu porasti pa osigurajte svoju rezervaciju već danas.

2 Odrasli, 0 djece

Odrasli

Djeca

Dijete 1

SMJEŠTAJ

Blagim padinama crnike i bora sve do mora prostrle su se parcele idealne za kampiranje sa šatorom, kamperom ili prikolicom. Za uživanje u jutarnjoj mirnoći odaberite parcele smještene na rtu kampa. Bez obzira na lokaciju, parcele raspolažu priključkom električne energije i vode, dok pojedine imaju i priključak odvodnje. Moderno opremljeni i suvremeno uređeni, grijani sanitarni čvorovi opremljeni su zahodima za djecu, obitelji, osobe s invaliditetom i kućne ljubimce. Otkrijte ljepotu pogleda na paški arhipelag sa prostrane terase svoje mobilne kućice. Stvorene da svojim komforom pruže osjećaj vlastitog doma, mobilne kućice Dalmacija i Sunset, idealne su za boravak u svako godišnje doba.

RESTORANI I BAROVI

Uživajte okuse internacionalne kuhinje – indijske, kineske, tajlandske, meksičke ili španjolske u restoranu Mali Raj. Zaželite li se pak klasičnih jela, kao što su tjestenina ili pizza, odaberite pizzeriu Kaštel. Svi željni kušanja ribljih specijaliteta obavezno moraju posjetiti konobu Pescaria. Uz brojne restorane, kamp Šimuni raspolaže i barovima – beach barovima, burger barovima i grill barovima.

PLAŽE

Hoće li šest različitih plaža biti dovoljno za vaš odmor? Uvjereni smo da hoće. Sve su plaže kampa posute sitnim šljunkom i idealne za sve uzraste. Velika je posebnost Dijamantna plaža na kojoj možete uživati u masažama i wellnes tretmanima, dok na Plaži bijelog galeba i Plaži dva mornara u kupanju mogu uživati i kućni ljubimci.

AKTIVNOSTI

Mnogima je aktivan odmor najbolji odmor. Da i vaš bude takav pobrinuti će se animacijski tim kampa. Uživajte u raznim animacijskim programima, turnirima, radionicama, događanjima i vodenim sportovima. Odaberite svoj način zabave, a djecu prepustite Šimi klubu – velikom prijatelju djece!

Prikaži više