Pretražujemo cijene...

Hvala vam na strpljenju.

Sa raznolikim krajolicima, zadiviljujućom prirodom i nizom aktivnosti, Slovenija je nezaobilazno odredište za ljubitelje kampiranja.

Slovenija sadrži širok izbor kampova, bilo da tražite mirno utočište u prirodi ili bazu za aktivnosti na otvorenom. Od planina do jezera i rijeka, postoji mnogo kampova za odabir. Neki od najpopularnijih kampova u Sloveniji uključuju one koji se nalaze u blizini Julijskih Alpa, rijeke Soče i Bledskog jezera. Ovi kampovi nude zadivljujući pogled na prirodne ljepote područja i odlična su baza za aktivnosti na otvorenom kao što su planinarenje, rafting i skijanje.

Osim toga, postoji nekoliko kampova u Sloveniji koji se nalaze u blizini popularnih turističkih odredišta, poput glavnog grada Ljubljane, i savršeni su za one koji žele istražiti kulturu i povijest zemlje. Popularna opcija je kampiranje uz rijeku ili jezero. Slovenija ima brojne rijeke i jezera, a mnogi kampovi smješteni su tik uz vodu. Rijeka Soča je, primjerice, popularno mjesto za rafting i kajakaštvo, a uz njezine obale nalazi se nekoliko kampova. Isto vrijedi i za Bledsko jezero, koje je slikovito jezero okruženo planinama i popularno je mjesto za kupanje, vožnju čamcem i ribolov.

Slovenija također nudi kampove za različite grupe putnika, postoje kampovi namijenjeni obiteljima, velikim grupama ili onima koji putuju sa svojim kućnim ljubimcima. Možete se smjestiti i u kamp na samoj obali mora, u piranskom zaljevu – Slovenija vam zaista nudi šarolik izbor kampova.

Pretražite kampove po regijama

Popularne regije u kojima ćete pronaći vaš idealan kamp!

Prikaži sve regije

U potrazi ste za mobilnom kućicom u Sloveniji?

Pronađite idealnu mobilnu kućicu za vaš sljedeći camping odmor

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.