50+ pet-friendly kampova

Zaboravite sve brige kod planiranja odmora, ako želite povesti vašeg kućnog ljubimca. U pet-friendly kampovima vaši će kućni ljubimci biti veoma dobrodošli. Štoviše, oduševit će vas razne mogućnosti i ponude, koje će riješit sve izazove kod ljetovanja sa kućnim ljubimcem.

Ako je pas čovjekov najbolji prijatelj, onda nema razloga da svog prijatelja ne povedete na putovanje. Iako na neki nama nepoznat način i vaš će kućni ljubimac doživjeti godišnji odmor te će to i za njega biti posebno iskustvo. Osim što dozvoljavaju kućne ljubimce, pet-friendly kampovi također su posvetili dio svoje ponude upravo vašim kućnim ljubimcima. Stoga smo sigurni da će nakon dugog i iscrpnog putovanja ne samo kod vas, već i kod vaših kućnih ljubimaca stvoriti „pozitivan prvi dojam“. U moru ponuda i mogućnosti pronaći ćete tuševe za kućne ljubimce na plažama namijenjenim upravo njima, kao i smještajne jedinice u kojima je dozvoljen njihov boravak. Uz pridržavanje pravila, što podrazumijeva vođenje psa na udici, ostavljati put za sobom čistim i paziti na noćni mir moći ćete uživati u šetnjama kroz prirodu.

Prošećite našom ponudom pet-friendly kampova i pronađite idealno mjesto za odmor s vašim kućnim ljubimcem.

Prikaži više

Najtraženiji kampovi u Hrvatskoj

Najbolje ocijenjeni kampovi koje preporučaju naši gosti

Potpuno fleksibilni uvjeti

Zbog neizvjesne situacije putovanja važno je rezervirati s fleksibilnošću. Na AdriaCamps stranici ovu smještajnu jedinicu možete besplatno otkazati do nekoliko dana prije dolaska.