Kamp Veštar ****

Obgrljen borovom šumom, kamp Veštar smjestio se u modrom zaljevu nasuprot istoimenog otočića. Obitelj s mlađom djecom u ovom će kampu provesti odmor svojih snova!

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Promatrajte zalazak sunca na parcelama u prvom redu do mora ili se zavucite u gustu borovu šumu, gdje prirodni hlad stvara oazu u koju ćete poželjeti pobjeći tijekom ljetnih mjeseci. Njih čak 650 uživa pogodnosti električne energije, dok neke imaju i priključak na vodu i odvod. Na vašem se odmoru nećete morati odvajati od svakodnevnih pogodnosti – uz nadoplatu, na parcelama je dostupan i bežični internet. Na raspolaganju vam je sedam sanitarnih čvorova koji se protežu duž cijelog kampa. Opremljeni su prostorijama za pranje rublja, posuđa, presvlačenje djece i prilagođeni osobama s invaliditetom. Osjetite bliski kontakt prirode koji nude mobilne kućice Superior, Superior Family, Superior View, Oasis Family, Forest Escape Family i Forest Escape jedinstvenog dizajna u tematski uređenim naseljima. Potpuno opremljena kuhinja, kupaonice, spavaće sobe, klimatizacija i WiFi osnovne su karakteristike kućica u kojima ćete doživjeti suvremeni odmor u prirodi.

RESTORANI I BAROVI

Raznovrsna ponuda jela u kampu Veštar slavi jednostavnost mediteranske kuhinje. Na samo nekoliko koraka od plaže, idealno mjesto za popodnevni obrok je pizzerija Kamin koja u svojoj ponudi ima 10 vrsta pizza, jela od domaće tjestenine i mjesnih namirnica. Uzmite stanku od plivanja i osvježite se uz koktel u jednom od barova kampa: Fresh Corner, Lučica Blue Bar i Pool Bar. Večer provedite u grill restoranu Ulika. Uz prekrasan pogled na zaljev Ulika je idealno mjesto za uživanje u mjesnim morskim plodovima, ribi i školjkama.

PLAŽE I BAZENI

Odmor je ljepši kada možeš uživati u prekrasnoj plaži. Šljunčana plaža svoje oblutke lagano spušta u kristalno čisto more koje će vas dozivati da skočite u njega. Zažele li osvježenje i vaši kućni ljubimci, i za njih je namjenjen jedan dio plaže. Umorite li se od ležanja na suncu, osvježenje vas čeka i u velikom bazenu punjenom slatkom vodom.

  • NOVO OD 2017: Proširenje bazenskog kompleksa sa spray parkom i novim ugostiteljskim objektima

AKTIVNOSTI

U kampu Veštar zabava je na plaži. Najam pedalina, jet ski -ja, skija na vodi, banana ili čamaca samo je dio vodene ponude kampa. Za veselje i zabavu najmlađih zadužen je animacijski tim koji će svojim programima zaintrigirati djecu i potaknuti na druženje sa svojim vršnjacima!

Pročitajte i novosti od 2017. godine u kampu Veštar!