Kamp Zaton Holiday Resort ****

U prekrasnom prirodnom okruženju u blizini gradića Nina, nedaleko poznatog Zadra smjestio kamp idealan za obiteljski odmor. Zaton Holiday Resort uronjen je u osvježavajuću mediteransku vegetaciju i nudi smještaj na parcelama, u mobilnim kućicama i glamping šatorima.

PARCELE I MOBILNE KUĆICE

Odaberite parcelu za sebe i svoju obitelj među više od 1.000 parcela – uz obalu mora ili u dubokom hladu i miru mediteranskog raslinja. Prostrane parcelirane parcele do 100 m2 opremljene su priključkom električne energije, vode i odvodnje. Suvremeno opremljeni sanitarni čvorovi, uz standardne usluge, nude i dodatnu opremu za obitelji – praonice rublja, prostori za presvlačenje beba i obiteljske kupaonice. U priču o Zaton Holiday Resortu savršeno su se uklopile mobilne kućice Comfort, Premium i Superior koje će vas zbližiti s prirodom i pritom pružiti potpunu udobnost doma. Opremljene svim kućanskim aparatima i klimatizacijom, primaju i kućne ljubimce. Glamurozno kampiranje sa stilom stiglo je i u Zaton Holiday Resort. Odaberete li glamping za svoj odmor, odabrali ste boravak u prirodi u moderno uređenim i potpuno opremljenim šatorima. Izgledom će vas odvesti u safari svijet, a opremljenošću dati jednu posebnu dozu glamura.

RESTORANI I BAROVI

Upoznavanje s mjestom odmora najbolje je kada ide kroz želudac. Upoznajte se i vi sa zadarskom regijom u dalmatinskoj konobi Zaton Holiday Resorta i kušajte specijalitete prave dalmatinske kuhinje. Tijekom dana se na brzinu možete okrijepiti na snack barovima bazena i plaže. Za dječji najdraži obrok – desert pobrinuti će se brojne slastičarnice kampa.

Novosti 2018 - Camping Zaton Holiday Resort

 

PLAŽE I BAZENI

Pješčana plaža Zaton Holiday Resorta bez sumnje je savršena za obitelji s djecom. Kao stvorena za gradnju pješčanih dvoraca, kupanje u plitkom moru i igre u dječjim igralištima. Bazenski kompleks kampa stvoren je baš za svih. Grijani bazeni punjeni slatkom vodom savršeni su za najmlađe koji u njima mogu doživjeti svoje prve plivačke korake.

  • NOVO OD 2017: Potpuno obnovljen bazenski kompleks, dodatni novi bazeni i vodene atrakcije

AKTIVNOSTI

Odmor je pravo vrijeme da se posvetite sebi – svom tijelu i umu. Provedite dan izležavajući se na pješčanoj plaži kampa ili naučite neku novu sportsku vještinu – jahanje, ronjenje i jedrenje na dasci. Animacijski tim pobrinuti će se da cijela obitelj uživa u svom odmoru. Najmlađi se mogu pridružiti igraonicama i natjecanjima u pijesku, oni malo stariji karaokama i Teens Clubu, a odrasli večernjim zabavama – dalmatinskim, plesnim, folklornim i zabavama na plaži.

Pročitajte i novosti od 2017. godine u kampu Zaton Holiday Resort!